Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napot egy fesztiválon kéne dolgozni, de a férjem nem akarja, hogy menjek. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 12:56
11/20 anonim válasza:
a munkakörödhöz tartozik...serinetm ebbe most a férjed nem igazán szólhat bele, max ha talál neked másik állást
12/20 anonim válasza:
Ne szoljon bele, ha mar nem kepes ra, hogy eltartson.
14/20 anonim válasza:
Nem tudom, ti hogy éltek, de mi az, hogy a férjed megmondja, hova mehetsz és mit csinálhatsz? Nálunk max. elmondja, hogy ő nem ért valamivel egyet, de ne tartsunk már ott, hogy engedélyt kérek, nem az apám és nem vagyok már gyerek sem!
15/20 anonim válasza:
Nem tetszik a férjed hozzáállása, de a helyedben annyit mondanék, beszélje meg a főnököddel, vagy keressen annyit, hogy neked ne kelljen dolgozni és akkor ő is elégedett lehet, hogy nem mész szerinte illetlen helyekre dolgozni.
16/20 Őszödi Ferenc válasza:
Hát ha a magácska férje akkora nagy király, hogy bőségesen eltartja mindkettőjüket, akkor szerintem se menjen.
De általában olcsójánoséknak van a legnagyobb szájuk ilyenkor.
17/20 anonim válasza:
De figyelj, mi az, hogy "nem felnőtt nőnek való hely"? Talán tini kispitsáknak való? Azok mehetnek? Vagy hogy érti? Csak férfiaknak való hely 0-99 éves korig? Csadort nem kell hordanod az utcán?
18/20 A kérdező kommentje:
Azóta sem ad semmilyen normális választ.
Ne menjek, mert ez milyen dolog, férjnél vagyok, gyerekem van, elmúltam 30, már nem illene menni.
2014. jún. 11. 17:24
19/20 anonim válasza:
Én voltam jó pár fesztiválon úgyhogy én sem engedném a páromnak, hogy oda menjen. Fiatalon buliként jó volt, de egy családanya ne tegye ki magát a részegeknek, kábszereseknek, meló után sátorba hìvós pasiknak...
20/20 anonim válasza:
Ha a munkahelyem küld, én elmennék. Nem igazán értem, hogy a férjednek mi a problémája. Nem szórakozni/bulizni mész, hanem dolgozni. Talán nem bízik benned?
Azt még megérteném, ha félt, de gondolom nem egyedül mész oda. Szóval ezt meg kellene vele beszélned, hogy te sem örülsz neki, de ez a munkád, ebből éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!