Mi lehet a bajom? Nem rég voltam egy fesztiválon dolgozni és kellet tüdőszűrésre mennem az eü könyv miatt. Meg is kaptam az eü könyvet semmi gáz nem volt, de ma kaptam egy levelet.
A levélben az állt,hogy saját érdekemben menjek vissza a tüdő gondozóba hétfőn. Mi lehet abajom? Mondták,hogy lehet rosszul sikerült a felvétel stb. De akkor,hogy kaphattam mewg kitöltve az eü könyvet?
19/L
Valószínűleg rohanvást töltötték ki a leletedet, ami alapján a kiskönyvet megkaptad. Azért ne aggódj, legtöbbször tényleg csak a felvétel rossz, de nekem pl. így vették észre egy olyan tüdőgyulladás még mutatkozó hegeit, amin nem is tudtam, hogy átestem :=). A ct mutatta ki (azonnal beutalót kaptam), hogy az csak egy nemrég elmúlt tüdőgyull. hegesedése és nem tumor. A 3 hónappal későbbi kontrollon már nem is látszott semmi.
Szóval jó, ha visszamész, bármi kiderülhet.
Olyanok válaszára voltam kíváncsi, aki volt hasonló szituba. Nem a tiédre.. első hozzászóló..:)
Második hozzászóló köszönöm :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!