Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolond lennénk? Após közeledik.
Figyelt kérdés
Apósom talán többet akar tőlem. Mivel jöhetnék rá, hogy igaz-e? Persze nem mennék bele, de tudom, hogy anyóstól már nem kap kielégülést. Szóval gyakran hozzám ér, elintézi, hogy ketten legyünk, megdicsér, ha csinos vagyok, esetleg obszcén vicceket mesél nekem. Van alapja?2014. jún. 9. 17:37
1/19 anonim válasza:
Azért elég groteszk, hogy úgy érzed, apósod molesztál, és az az első gondolatod, hogy anyósod már nem elégíti ki szexuálisan...
2/19 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy van-e alapja??
3/19 anonim válasza:
Tény, hogy valamit akar tőled... Ha folytassa, akkor kérdezz rá a férjednél. :)
4/19 anonim válasza:
hát te paranoiás vagy nem kicsit
5/19 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy ez neked tetszik!
6/19 anonim válasza:
Vagy tetszik a kérdezőnek, vagy talán nem tudja mit is tegyen... Ez azért eléggé zavarbaejtő helyzet.
Hogyan védd ki kultúráltan:
NE maradj vele kettesben. Ha úgy alakul, menj vécére, telefonálni, nézd meg mit csinál a férjed.
NE legyél kartavonsagon belül. Tudod három lépés.
Ha megdicsér, akkor mondd: igen a fiának is tetszik, a férjem választotta.
Akármilyen obszcén viccet mondd, ne nevess, sőt jegyezd meg hogy nem kedveled ezt a fajta humort
7/19 anonim válasza:
Utolsó Kedves vagy! :) De ez a kérdező nő, ezt azért kérdezte, mert odavan a papáért! Akit ez nem érdekel az lép egyet és figyelembe sem veszi! Ő fogta a jelzéseket, azért mert érdekli, és még a nagyközönséget is megkérdezi álcába bújtatva önmagát, hogy ő maga az áldozat. Mi a fenéért hallgatja az öreg obszcén vicceit, ha nem vevő rá? Miért foglalkozik a papa nemi életével? Hagyjuk már átlátszó mint az üvegpohár!
8/19 anonim válasza:
:-) hát akkor elégítsd ki, ha már ennyire érdekel a papa nemi élete!
9/19 anonim válasza:
Honnan lehet tudni, hogy anyóstól kap-e kielégülést? Lehet maradi vagyok, de fogalmam sincs, hogy milyen az anyósomék nemi élete és remélem ez így is marad!
10/19 anonim válasza:
Hány éves vagy? 12, mert azok szoktak ilyeneket kérdezni. Egy felnőtt nő, akit taszít ez az undorító helyzet az azonnal hárít! És nem arra kíváncsi, hogy mivel jöhetnék rá!? Kit érdekel? Neked a férjed nemi életével kéne foglalkozni. Beteg nőszemély vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!