Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek azt mondaná a barátnőtöknek, hogy Ő megtenné azt amit a másik nem?

Figyelt kérdés

Szóval:

Barátnőm mesélte,hogy az új kiszemeltjének már adott több jelet,mégsem volt még hajlandó megdöngetni és ettől már ki van.Párom erre azt mondta,Ő már rég megtette volna.(Szerinte a kiszemelt,nem férfi,mert már rég ki kellett volna használnia a kínálkozó lehetőséget.)

Ezt szerintetek úgy kell érteni,hogy a kiszemelt helyében tette volna meg,vagy úgy kell érteni,hogy adott esetben Ő?

Igazából akkor este,nem csináltam ebből ügyet,mert egyértelműen nem gondoltam rosszra,csak utólag gondolkodom.... Alaptalanul csinálnék ebből (megint) féltékenységi kérdést?

Köszi!

2014. jún. 9. 14:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Fel lehet fogni lazán is a dolgot, hogy saját magadat megnyugtasd. De úgy is fel lehet fogni, hogy férfiaggyal a férjed úgy gondolkozik, hogy te vagy a felesége, de a barátnődet is megdugná(ha nem lenne házas). De ha igazán szeret a férjed és kölcsönös bizalmon alapszik a kapcsolatotok, akkor soha nem csalna meg! Ezt pedig neked kell érezni, hogy milyen a kapcsolatod a férjeddel!
2014. jún. 9. 23:55
 22/25 anonim válasza:
9es vagyok: semmi baj, nem volt titok, de azt írja a gyik, h 3 napig korlátozottan írhatok csak. Én viszont nem azt mondtam, hogy bántsd meg a bnődet, ha még meg is kérdezte, akkor el kellett volna mondanod a gondolataidat, ha tényleg bnő, akkor szerintem nem megbántódna, hanem megértene téged. Az tök jó, hogy olyan vagy, amilyennek leírod magad, de feléd is jár az empátia, legalábbis a bnőd részéről, ill. neked viszont őszintének kellett volna lenned vele, oké, h nem akartad megbántani, de ha itt kiírtad a kérdést, akkor még is csak zavar az egész. Viszont, ha elmondod a bnődnek, nem hinném, h még neked emiatt rosszul kéne érezned magadnak...ez nem tiszti feladat, vagy hárpiáskodás csak inkább beszéld meg vele, h téged ezért és ezért zavar, mint hogy kattogj, vagy teret adj magadnak felesleges féltékenykedéseknek.
2014. jún. 10. 00:00
 23/25 anonim ***** válasza:
36%
hát csajok,ha nektek ez rendben van akkor ne csodálkozzatok ha úgy bánnak veletek a férfiak,ahogy. eszem megáll de mind1 inkább el sem olvasok több hozzászólást mert komolyan ledöbbentem h szerintetek ez teljesen rendben van...
2014. jún. 10. 10:07
 24/25 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem a férjem erről a dologról. Ő azt mondta eléggé zavarba jönne ha egy nő ilyen dolgokról beszélne neki és elsőre azt gondolná h ez felhívás keringőre. Ha a pasi olyan akkor élni is fog a lehetőséggel és ha ilyet válaszol mint a te férjed akkor ő élne vele. Ha nem,akkor biztos nem ilyet mondana neki,hanem h beszéld ezt meg a pároddal,stb.
2014. jún. 10. 12:02
 25/25 A kérdező kommentje:

Párom is zavarban volt,láttam végig,de inkább jókat nevetett,bár sokszor pofákat is vágott...Akkor este tényleg nem éreztem,hogy bármi probléma lenne,iszogattunk,s az egész este fő témája az volt,hogy próbáltunk jó tanácsokat osztogatni az új kialakuló kapcsolatával kapcsolatban.Kíváncsi volt,egy férfi nézetre is,úgy mint itt 24-esem és ez,egyébként egy nagyon okos hozzáállás,tekintve,hogy mennyire is különbözik a két nem.

Viszont, még mindig be vagyok fordulva erre a témára....

2014. jún. 10. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!