Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a férjetek azt mondaná a barátnőtöknek, hogy Ő megtenné azt amit a másik nem?
Szóval:
Barátnőm mesélte,hogy az új kiszemeltjének már adott több jelet,mégsem volt még hajlandó megdöngetni és ettől már ki van.Párom erre azt mondta,Ő már rég megtette volna.(Szerinte a kiszemelt,nem férfi,mert már rég ki kellett volna használnia a kínálkozó lehetőséget.)
Ezt szerintetek úgy kell érteni,hogy a kiszemelt helyében tette volna meg,vagy úgy kell érteni,hogy adott esetben Ő?
Igazából akkor este,nem csináltam ebből ügyet,mert egyértelműen nem gondoltam rosszra,csak utólag gondolkodom.... Alaptalanul csinálnék ebből (megint) féltékenységi kérdést?
Köszi!
Párom is zavarban volt,láttam végig,de inkább jókat nevetett,bár sokszor pofákat is vágott...Akkor este tényleg nem éreztem,hogy bármi probléma lenne,iszogattunk,s az egész este fő témája az volt,hogy próbáltunk jó tanácsokat osztogatni az új kialakuló kapcsolatával kapcsolatban.Kíváncsi volt,egy férfi nézetre is,úgy mint itt 24-esem és ez,egyébként egy nagyon okos hozzáállás,tekintve,hogy mennyire is különbözik a két nem.
Viszont, még mindig be vagyok fordulva erre a témára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!