Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek azt mondaná a barátnőtöknek, hogy Ő megtenné azt amit a másik nem?

Figyelt kérdés

Szóval:

Barátnőm mesélte,hogy az új kiszemeltjének már adott több jelet,mégsem volt még hajlandó megdöngetni és ettől már ki van.Párom erre azt mondta,Ő már rég megtette volna.(Szerinte a kiszemelt,nem férfi,mert már rég ki kellett volna használnia a kínálkozó lehetőséget.)

Ezt szerintetek úgy kell érteni,hogy a kiszemelt helyében tette volna meg,vagy úgy kell érteni,hogy adott esetben Ő?

Igazából akkor este,nem csináltam ebből ügyet,mert egyértelműen nem gondoltam rosszra,csak utólag gondolkodom.... Alaptalanul csinálnék ebből (megint) féltékenységi kérdést?

Köszi!

2014. jún. 9. 14:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
6%

a férjed egy jó nagy bunkó. a barátnőd is mert flörtöl a férjeddel,mert viszket neki a p..ja. a férjed meg lecsapta a labdát,hátha jó lesz ő is a csajnak.

mindkettőnek lapát!!!

2014. jún. 9. 17:08
 12/25 A kérdező kommentje:

8-ra az már rég rossz lenne,ha ilyet kéne tennem és ez is felesleges lenne,illetve ilyet nem is tennék.De mindenképpen köszi,hogy írtál,hasznos volt az ilyen vélemény is.

9-nek igaza van.Bár annyiból talán jobban megértettél/egyet értettél volna,ha olvasod,már volt korábban is erre precedens.Megbeszélés alatt nem tudom mit értesz,mert akkor már eleve fel kell hoznom a témát és evidens lesz,hogy miért,a "zöld szemű szörnyért".

Úgyhogy egyenlőre csak figyelek,sőt próbálom ezt belülről is kiirtani.Köszi! Mindenkinek!

2014. jún. 9. 18:01
 13/25 anonim válasza:

9es vagyok: a megbeszélés részében igazad van, de meg lehet találni úgy a szavakat, hogy az kicsit se féltékenységnek látszódjon. Eleinte mondjuk nekem se ment, mert végül mindig kibukott belőlem - aztán jól megszívtam -, de az egésznek az a lényege, hogy úgy érdemes átgondolni a megbeszélés témáját is, ha már nyugisak vagyunk és valóban nincs bennünk féltékenység. Szóval arra értettem, hogy szerintem féltékenynek lenni senkinek sincs joga, de azért érezze a pasas, hogy nem lehet hülyére venni. Pl. viccelődve szívd a vérét, vagy vmi hasonlóra gondolok, persze, vissza is kaphatod, ezért fontos, h higgadtan. Egyébként a vérszívásból pl. a jelenlegi pasim nagyon ért. :) Igaz ő maga is egy vérszívó, deha túl dramatizálnám a dolgokat arra hét szentség, h kiakadna. Most, h így belegondolok, lehet, h a megbeszélés, ahogy elsőnek írtam nem is a legjobb kifejezés. :)

Egyébként, ha már adott "okot" rá, és nem tudsz benne megbízni, akkor én, azért azon is elgondolkoznék, hogy így együtt maradjak-e vele, lehet nem tehet róla a jelenben, de hosszú távon szerintem neked se túl jó, ha nem alakul ki benned a bizalom, akkor aztán hiába küzdöd le a féltékenységet magadba. :(

2014. jún. 9. 18:58
 14/25 anonim ***** válasza:

Kidobni? Ezért? Aki ilyet ír, az ezt komolyan gondolja?

Szerintem felfújod! Nekem tetszik a férjed humora :-)

2014. jún. 9. 19:35
 15/25 anonim ***** válasza:
A barátnőd flörtölget a férjeddel, én biztos nem hagynám ezt....
2014. jún. 9. 20:25
 16/25 anonim ***** válasza:
33%

ebben mi a humor??

:jaj olyan régen dugtak meg annyira kivagyok!

: én már rég megdugtalak volna!

hát sztem ebben semmi humoros nincs annál inkább ízléstelen és bunkó megnyilatkozás

2014. jún. 9. 20:34
 17/25 anonim ***** válasza:
A férj megelégelte a szegény barátnő panaszáradatát és hogy leállítsa végre, mondott valami megnyugtatót. Én értékelném :-)
2014. jún. 9. 20:37
 18/25 mustafa33 ***** válasza:
Hát ha valami bunkó megnyilvánulás, akkor az a 11-es válasz.
2014. jún. 9. 21:38
 19/25 mustafa33 ***** válasza:

A 3. válaszolóval értek egyet (és örülök hogy nőként a régi csajozó taktikámat erősíti ☺).

De mit is mondhatott volna a férjed a barátnődnek? Hogy ő bizony szintén nem "döngetné" meg? Hát lehetne jobban megsérteni egy NŐt másal mint egy ilyen kijelentésel? Örök harag lett volna a barátnőd részéről. (mert Asszony, hiúság a neved, mint már Lucifer is megmondta volt ☻).

2014. jún. 9. 21:44
 20/25 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!

Remélem nem gond ha elmondom,de a 9-es,13-as írt privátot és csak azért nem ide,mert új tagként korlátozva van.Ezért "merek" úgymondd itt reagálni,tényleg remélem,hogy nem baj!?

A lényege az volt a privátnak,hogy tényleg kiváltja a kisördögöt,ha ilyen intim témát hoz szóba,akár egy férjből vagy akár egy feleségből,adott esetben, és ezt jelezzem,hogy azért ne beszéljen ilyenről.

Én igazából nem érzem tisztemnek,hogy bárkinek megszabjam kinek mit mondhat,vagy ugyebár mint arról fentebb is szó esett,ki kivel találkozzon akár direkt akár véletlenül.Meg eleve ez után az este után barátnőm kérdezte is,nem-e gáz,hogy ilyeneket elmondott és mondtam is,hogy nem.Én nagyon empatikus és megértő fazon vagyok,nem bántanék senkit azért amilyen,sőt,szerintem el kell fogadni és segíteni kell....

Szóval ez van,ez (is) megtörtént,az biztos,hogy a továbbiakban is nyitva lesz a szemem,de ennyi.

Mégegyszer köszönöm a megnyugtató és a "kisördögös/szörnyes" válaszokat is!:)

2014. jún. 9. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!