Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naiv vagyok, ha hiszek a férjemnek? Ti hinnétek a férjeteknek ilyen helyzetben?
A laptop előzményeiben megtaláltam egy diszkrét társkereső oldalt, és mivel én nem nyitottam meg, más pedig nem használja a gépet, csak a férjem lehetett. Viszont tagadja. Azt mondja, hogy az oldal felugró reklámablakként jelent meg, és meg sem várta hogy betöltődjön, szóval azt sem tudta milyen oldal, csak kinyomta. Haragszik is rám, hogy megfordult a fejemben, hogy megcsal...
Butaság hinni neki?
19-es: de nézhet filmet, letölti a torrent fáljból; onnan nem fog felugrani semmi.
Nekem sem ugrik fel soha pucér nő. Póker igen, mondom, ha torrent fájlokat keresek.
És a gépem sincs védve, az egyik legnépszerűbb vírusirtó van rajta, és ennyi. Az előzményeim sem mutatják a pókeroldalakat.
13-as vagyok
Egyébként a love.hu-ról folyamatosan kapok üzenetekete, hogy ez..meg ez írt nekem..stb...
Aki nem tudná ez egy tartskereső oldal, és nem nem én kértem a leveleket.
Ezekután elkövettem a hibát, hogybrákattintottam,mme egyébkent (egy másik e-mailcímmel) voltam regisztralva a ferjem előtt kb 2 évvel még, teját nem most, de nem emlékeztem melyikkel. Elképzelhetőnektartottam, hogy elfelejtettem törölni magam, nah de törötem, még másik címmel is votam.. Mégis kapta,..
Ezek után egyébként mindent el tudok képzelni, mert fogalmam sincs honnan talaltak be..
Nem is használok pc-t, flash, felugróablak nalam nincs..
13-as
1 filmnél ennyi jött fel:
12:57
ad.directrev.com
bet365 - Online Sports Betting
www.bet365.com
Watch Lotti 1950 mp4
freshvideo.net
onclickads.net
12:56
FilmBirodalom.com - A két Lotti (1950)
filmbirodalom.com
goalunited - az online foci menedzser!
browsergame.goalunited.org
Ad4Gam
sziasztok
tudom, hogy eddig nem válaszoltam, de nem voltam gépnél.
Szóval nem volt több előzmény, csak az ominózus társkereső oldal főoldala. És gondolom ha ő maga nyitotta volna meg, aztán törölgeti az előzményeket, akkor a főoldalt is törölte volna:)
Egyébként nekem is felugranak ablakok, de eddig csak játékok, pénisznövelés, póker, jöttek elő. Ma viszont 1 órán belül felugrott nekem a randivonal, és az elittárs weblapja is....úgyhogy lehet hogy tényleg csak felugró ablak volt.
Illetve abban is igaza van amit még mondott ezzel kapcsolatban. Van annyi esze, hogyha megcsalna, eltüntetne minden bizonyítékot:) és nem pont egy ilyenen bukna le...
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Igen, nekem is a bet365 szokott felugrani. De csak ha már egy ideje nem voltam gépnél.
Viszont utoljára fél éve szerettem volna valamilyen filmet, az is lehet, hogy sorozat volt, megnézni. Azóta nem jártam ilyen oldalakon, mégis ezzel szenvedek azóta is.
De legalább ha sikerült volna azt a filmet megnézni. De még az se, le se játszotta, tán el se jutottam odáig, ha jól emlékszem, már húszmilliószor kattintottam rá, hogy megnézem, erre mindig csak egy következő reklámoldalt adott fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!