Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Naiv vagyok, ha hiszek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naiv vagyok, ha hiszek a férjemnek? Ti hinnétek a férjeteknek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A laptop előzményeiben megtaláltam egy diszkrét társkereső oldalt, és mivel én nem nyitottam meg, más pedig nem használja a gépet, csak a férjem lehetett. Viszont tagadja. Azt mondja, hogy az oldal felugró reklámablakként jelent meg, és meg sem várta hogy betöltődjön, szóval azt sem tudta milyen oldal, csak kinyomta. Haragszik is rám, hogy megfordult a fejemben, hogy megcsal...

Butaság hinni neki?

2014. jún. 8. 18:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

19-es: de nézhet filmet, letölti a torrent fáljból; onnan nem fog felugrani semmi.

Nekem sem ugrik fel soha pucér nő. Póker igen, mondom, ha torrent fájlokat keresek.

És a gépem sincs védve, az egyik legnépszerűbb vírusirtó van rajta, és ennyi. Az előzményeim sem mutatják a pókeroldalakat.

2014. jún. 9. 03:08
 22/32 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Egyébként a love.hu-ról folyamatosan kapok üzenetekete, hogy ez..meg ez írt nekem..stb...

Aki nem tudná ez egy tartskereső oldal, és nem nem én kértem a leveleket.

Ezekután elkövettem a hibát, hogybrákattintottam,mme egyébkent (egy másik e-mailcímmel) voltam regisztralva a ferjem előtt kb 2 évvel még, teját nem most, de nem emlékeztem melyikkel. Elképzelhetőnektartottam, hogy elfelejtettem törölni magam, nah de törötem, még másik címmel is votam.. Mégis kapta,..

Ezek után egyébként mindent el tudok képzelni, mert fogalmam sincs honnan talaltak be..

Nem is használok pc-t, flash, felugróablak nalam nincs..

13-as

2014. jún. 9. 03:46
 23/32 anonim ***** válasza:
De nem a letöltős filmekről van szó, hanem amit online megnézel.... Ott minden kattintáskor feljön 1 ablak......
2014. jún. 9. 08:52
 24/32 anonim ***** válasza:
84%

1 filmnél ennyi jött fel:

12:57

[link]

ad.directrev.com

bet365 - Online Sports Betting

www.bet365.com

Watch Lotti 1950 mp4

freshvideo.net

[link]

onclickads.net

12:56

FilmBirodalom.com - A két Lotti (1950)

filmbirodalom.com

goalunited - az online foci menedzser!

browsergame.goalunited.org

Ad4Gam

2014. jún. 9. 08:55
 25/32 anonim ***** válasza:
Szerintem senki sem naiv, aki hisz a férjének, elvégre benne kéne a legjobban megbíznod a világban. A párodban, a társadban. Más dolog, ha rendszeresen okot ad a bizalom elvesztésére, de ha eddig ilyen nem volt, akkor ne most kezdj paranoiás lenni. Egyébként igen, nekem is csomószor felugrik ilyen-olyan oldal, azt se tudom, mik azok.
2014. jún. 9. 10:11
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem butaság, tessék neki hinni! Nagyon sok kéretlen, és szexuális tartalmú ablak ugrik fel így. Különösen olyan oldalakon, ahol pl. sorozatokat lehet nézni, de pl. a Facebook-on is egy időben állandóan a love.hu jött be. Ha csak egyetlen oldalról van szó, és utána nem látszódik, hogy pl. fél órán keresztül folyamatosan használta, nézegette, akkor tényleg felesleges hisztizned.
2014. jún. 9. 11:15
 27/32 anonim ***** válasza:
Nem kell a neten filmet, még életemben nem néztem a neten filmet. Le kell tölteni, és nincs pop-up.
2014. jún. 9. 12:18
 28/32 A kérdező kommentje:

sziasztok

tudom, hogy eddig nem válaszoltam, de nem voltam gépnél.

Szóval nem volt több előzmény, csak az ominózus társkereső oldal főoldala. És gondolom ha ő maga nyitotta volna meg, aztán törölgeti az előzményeket, akkor a főoldalt is törölte volna:)

Egyébként nekem is felugranak ablakok, de eddig csak játékok, pénisznövelés, póker, jöttek elő. Ma viszont 1 órán belül felugrott nekem a randivonal, és az elittárs weblapja is....úgyhogy lehet hogy tényleg csak felugró ablak volt.

Illetve abban is igaza van amit még mondott ezzel kapcsolatban. Van annyi esze, hogyha megcsalna, eltüntetne minden bizonyítékot:) és nem pont egy ilyenen bukna le...

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

2014. jún. 9. 14:10
 29/32 anonim ***** válasza:
91%

Igen, nekem is a bet365 szokott felugrani. De csak ha már egy ideje nem voltam gépnél.

Viszont utoljára fél éve szerettem volna valamilyen filmet, az is lehet, hogy sorozat volt, megnézni. Azóta nem jártam ilyen oldalakon, mégis ezzel szenvedek azóta is.

De legalább ha sikerült volna azt a filmet megnézni. De még az se, le se játszotta, tán el se jutottam odáig, ha jól emlékszem, már húszmilliószor kattintottam rá, hogy megnézem, erre mindig csak egy következő reklámoldalt adott fel.

2014. jún. 9. 15:13
 30/32 anonim ***** válasza:
Adblock plus.
2014. jún. 10. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!