Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naiv vagyok, ha hiszek a férjemnek? Ti hinnétek a férjeteknek ilyen helyzetben?
A laptop előzményeiben megtaláltam egy diszkrét társkereső oldalt, és mivel én nem nyitottam meg, más pedig nem használja a gépet, csak a férjem lehetett. Viszont tagadja. Azt mondja, hogy az oldal felugró reklámablakként jelent meg, és meg sem várta hogy betöltődjön, szóval azt sem tudta milyen oldal, csak kinyomta. Haragszik is rám, hogy megfordult a fejemben, hogy megcsal...
Butaság hinni neki?
#4-nek igaza van.
Ha csak egyetlen link utal az oldalra, akkor az a betöltődő főoldal.
De ha több link is van, akkor a honlapon belül "mászkált" ide-oda, tehát használta az oldalt.
Mivel bele tudok nézni minden fiókjába kövezzetek meg, de csakis ebben az esetben megteném, ha ott nincs semmi, akkor meg sem említeném..
Egyébként a saját férjemnek elhinnem, csak azért mert ismerem, és tudom hogy ákl a megcsqlás kérdéséhez
(Esélye sem lenne az életvitelünk mellett mással talaákozni egyébként, ha olyan lenne sem)
"tolts le egy felugro ablakok tiltasara valo programot"
Ne adj ilyen naív és rossz tanácsot, ha NEM értesz a PC-hez!!
Miért van az, hogy nekem soha nem ugrálnak fel ilyen ablakok? (Pedig én is sokat netezek.) Ez azért érdekes.
Egyébként kérdező elrontottád. Most, hogy tudja gyanakszol, törölni fogja rendszeresen az előzményeket. Kellett volna egy kicsit várni és figyelemmel kísérni a dolgokat, hátha újra "hibázik".
De így kicsi a valószínűsége, hogy le fog bukni.
Egyébként az emberek többsége csaló. Könnyen elképzelhető a te pasidról is. De neked kéne tudni, ismerni az előéletét, stb.
17.
Ha filmet nézek, biztos, hogy beugrik pár ilyen reklámoldal. Lehet, te nem nézel filmet...
Én mindig kapok egy adag pókert, rosszlányokat.... Az előzmények alapján szerencsejátékos leszbikusnak nézek ki. Pedig csak felugranak, én meg zárom be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!