Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat akkor is jól, ha nem vagyok szerelmes, viszont nagyon szeretem, mint embert, tisztelem és becsülöm? Elég ez egy életen át
Kérdező, én ugyanezt próbáltam, nekem nem működött.
Igaz, nálunk az volt a fő gond, hogy neki az exneje mindennél fontosabb volt, csak mert ő a gyereke anyja. Így a hölgy bármit kért, az exem ugrott, pénzelte, szívességeket tett neki, stb.
És azt gondolom, ha szerelmes lettem volna belé, akkor mindezt el tudtam volna fogadni, de a szeretet, tisztelet, megbecsülés ehhez kevés volt.
De ez csak egy kiragadott példa arra, hogy ha igazán komoly gondok, problémák merülnek fel egy kapcsolatban, akkor azok megoldásához nem biztos, hogy elég "csak" a szeretet.
Én 24 éves vagyok, ő 27 és 4 éve vagyunk együtt. Szuxuális téren nincs problémánk.
Jövő tavaszra tervezzük az esküvőt, és eszembe jutottak ezek a gondolatok.
Nem azért,de magyarán szerelem nélkül akarsz házasodni...Most akkor minek is házasodni?Nem jó az úgy ahogy van? Ezek szerint még is csak valami pluszt kaphatsz....
Én sajnálom a párodat ,erről a kérdésről joga lenne tudnia!
Ez de erdekes. Itt a legtöbb ember szerint a szerelem az a langolassal egyenlö. Nincs langolas, akkor az szeretet.
Pont a multkor gondolkoztam ezen. En ugy erzem a mai napig szerelmes vagyok a ferjembe, nem kell rajta kivül mas, a vilagon a legjobban öt szeretem es ö a legfontosabb nekem.
Nem gondolok reggeltöl estig ra, nem irok neki 600 smst egy nap, nem ugrik egy nagyot a gyomrom ha meglatom, nem ugral a pulzusom ha hozzam er, bar nem mondom, hogy soha nincs igy, de altalaban nem.
De nekem ö a mindenem, es massal el sem tudom kepzelni magam. Vele akarok csaladot, közös jövöt.
Akkor ez most nem is szerelem?? Komoly kerdes, mondom a multkor ezen gondolkoztam...
Kerdezö, ha hasonlokat erzel, akkor szerintem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!