Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Működhet egy kapcsolat akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy kapcsolat akkor is jól, ha nem vagyok szerelmes, viszont nagyon szeretem, mint embert, tisztelem és becsülöm? Elég ez egy életen át

Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 12:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
59%
Persze. A szerelem elmúlik egyszer, a szeretet (jobb esetben) nem.
2014. jún. 5. 12:17
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
soha nem voltál belé szerelmes, vagy már elmult a szerelem? szerintem nem lehet... én nagyon szerelmes voltam a férjembe, de elmilt az a lángoló, áramütés szerü szerelem, de egy becsületes, dolgos, rendes ember, szeret engem a kisfiunkat ... jo nosztalgiázni néha milyen volt régen , néha mégis belibbenek a régi érzelmek, mégha nem is annyira tüzesen. szerintem nem elég egy életen át ha soha nem volt.
2014. jún. 5. 12:20
 3/24 A kérdező kommentje:

Az a hatalmas szerelem nem volt soha. Jól megvagyunk, nagy az összhang, szeretem, imádom, becsülöm, tisztelem...

Csak nem tudom hogy így ez elég lesz-e ahhoz, hogyha hozzámegyek abból később ne legyen válás.

2014. jún. 5. 12:22
 4/24 anonim ***** válasza:
0%

Régebben voltak kényszerházasságok.

Hogy működhet e ? Elképzelhető hogy működhet,de ehhez két olyan ember is kell.De ha nem szereted akkor minek akarsz vele összeházasodni?csak nem a pénz miatt?

2014. jún. 5. 12:22
 5/24 A kérdező kommentje:

Egy szóval se mondtam hogy nem szeretem. Nagyon szeretem, de nem vagyok szerelmes.

Hogy a pénz miatt-e? Nem, köszi, nem vagyok rászorulva arra hogy valakihez a pénze miatt menjek hozzá...

2014. jún. 5. 12:24
 6/24 anonim ***** válasza:
70%
Ez addig fog működni, míg be nem üt a szerelem valaki mással. Nem is azt mondom, hogy 1000 fokos lánggal kell a másik iránt égni, de ha egy kicsit se vagy belé minden nap szerelmes, akkor csak egymás idejét húzzátok, amiről te beszélsz az a barátság és nem párkapcsolat.
2014. jún. 5. 12:37
 7/24 anonim ***** válasza:
73%

Én ugyanígy mentem férjhez 8 évvel ezelőtt.És működik.Mivel nem volt szerelem,nem volt aminek elmúlnia.A tisztelet,szeretet ugyanaz,nem vágyunk szerelemre,hisz mindketten tudjuk,ezt a különleges kapcsolatot egy lángért nem érdemes eldobni.De legjobb barátokként együtt csinálunk mindent,sokat nevetünk és eszünk ágában sincsen máshol keresgélni olyat,ami nem biztos,hogy létezik.

Hogy ez működni fog-e egy életen át,azt nem tudom :) De függ a felektől is.Mi így vagyunk egészek és megteremtettük a saját kis világunkat,ahol a nyugalom vár.

2014. jún. 5. 12:46
 8/24 anonim ***** válasza:

"kicsit szerelmes" előző.

Működhet, 20-100 évig. Ne aggódj, figyeljetek egymásra és szeressétek egymást, minden rendben lesz.

2014. jún. 5. 12:47
 9/24 anonim ***** válasza:
76%
Az ember 20 éveinek az elején lángoló szerelemből házasságot köt, aztán 5-10 év múlva elválik, mert még sem az az ember akit a lángoló szerelemen látott. A házasságban szerintem fontosabb a szerelemnél a tisztelet és a szeretet, de ha nem tud boldoggá tenni most, akkor később sem fog. Azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy el tudod-e képzelni vele 10-20 év múlva a szürke hétköznapokat és a szexet (nem írtad az életkorod, de a párkapcsolatban az is fontos).
2014. jún. 5. 12:48
 10/24 anonim ***** válasza:
87%

Persze hogy működhet, sőt talán jobban is, mint a szerelem-házasságok. Mert a szerelem elvakít, és ha egyszer elmúlik, akkor nagyobbat lehet koppanni, amikor a hályog lassan leesik az ember szeméről. A "tiszta fejjel" kötött, ámde szintén érzelmeken alapuló kapcsolat pozitív kifutása garantáltabb lehet.

Ami pedig egy harmadik személy iránti szerelmes fellángolás veszélyét illeti, az bizony beüthet bármely kapcsolatba..

2014. jún. 5. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!