Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti belevágnátok egy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belevágnátok egy kapcsolatba egy gyógyíthatatlan szívbeteg emberrel?

Figyelt kérdés
Szóval egy egész életbe, házasságba, családalapításba, ha tudjátok, hogy már az is csoda lenne, ha megélné az 50 évet?
2014. jún. 1. 14:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Azt hiszem, nem.

Persze egy egészségest is elüthet egy autó harmincévesen, de ahol borítékolva van a halál pár éven belül, nem vállalnám be.

2014. jún. 1. 15:24
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Én simán,ha ezenkívül megfelelne,mint társ.
2014. jún. 1. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Szappanoperákban az ideális férjeleölt, persze ha gazdag.
2014. jún. 1. 16:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha az elejétől kezdve tudnám, akkor nem. Nem kezdek olyan emberrek akiről biztosan tudom, hogy talán még a gyerekeivel sem tud hosszabb ideig lenni. Nem vagyok saját magam ellensége. Volt már ilyen, hogy 3-4. randon közölte a srác, hogy milyen súlyos betegségei vannak, ami miatt nem fog sokáig élni. Megköszöntem a vacsorát, elmagyaráztam miért nem pálya ez nekem és eljöttem.

Ha pedig közben derülne ki, akkor természetesen vele maradnék.

2014. jún. 1. 16:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez rengeteg mindentől függ. Az aktuális korunktól, az érzelmektől, az anyagi lehetőségektől. Nem mindegy, hogy 20 évesen vagy 40 évesen lépünk bele így. Egyébként hajlok arra, hogy igen. Ha az érzelmek elég komolyak, ha valóban boldogok lehetünk mondjuk 10-15 évig, akkor nem fosztanám meg magam ettől.
2014. jún. 1. 17:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Mit takar pontosan a gyógyíthatatlan szívbeteg? Vannak olyan betegségek, amiket nem lehet ugyan meggyógyítani, de együtt lehet velük élni (orvosi kontroll, megfelelő gyógyszer mellett). Vagy ez olyan típusú szívbetegség, ahol nem tudhatod,hogy a következő percben nem esik-e össze melletted a párod?

Ha az utóbbiról van szó, és még csak most kezdene kibontakozni valami, akkor nem vágnék bele. Ha már régebb óta ismerném és szerelmes lennék belé, akkor viszont nem hagynám cserben. De az életünket úgy tervezném, hogy ha kell, bármikor egyedül is megálljak a lábamon, mert nem biztos,hogy tudok majd rá támaszkodni.

2014. jún. 1. 17:58
 17/19 Bence_ ***** válasza:
87%
Mindenki haldoklik. Ennyi erővel senki ne kezdjen még magával se mert ő is meg fog halni. Nem tudni ki meddig él. Lehet, hogy a gyógyíthatatlan túl él egy csomó "egészségest".
2014. jún. 1. 18:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Érdekes a kérdésed, mert kicsit hasonló helyzetben vagyok, épp ezen gondolkozom.

És én azt mondom: nekem Ő így is kell. Szükségem van Rá.

Igaz, mindketten újrakezdők vagyunk.

2014. jún. 1. 19:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen..ha érezném h összeillünk simán..ha rákos lenne akkor is..inkább éljek magányosan úgy h tudjam h volt mellettem egy férfi, aki a másik felem volt, akire minden szempontból felnéztem(erkölcsi lelki főként), mint egy rossz kapcsolatban életem végéig valakivel..

Ráadásul tuti megpróbálnánk mindent h az ideje hosszabbra nyúljon, ismeretem én olyan embert akit 30 éve "temetnek" az orvosai, és a végén ő temette el a legtöbbet.

2017. aug. 24. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!