Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nekunk ez mukodik, masok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekunk ez mukodik, masok szerint viszont nem jo ez igy. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

7 eve elunk egyutt a ferjemmel (en 28, o 34), hazassagunk tobb mint jo (ugy erzem).

A ferjem a fizeteset leadja (ha nem igy lenne egy het alatt elkoltene, sajnos). Mondhatjuk, hogy en kezelem a penzt, de ebbol soha semmi problemank nem volt. Vezeto beosztazban dolgozik evente ket harom alkalommal kulfoldre utazik par napra a munkaja miatt.

Most viszont egy koncertre szeretne menni (kulfoldre), es mondta a baratainak, hogy mielott igent mond megkerdezzi tolem, hogy mehet e. A baratai felesegei azt mondtak nekem, hogy ha ezt csinalom elobb utobb elhagy majd a ferjem, mert elege lesz belole....

Az hogy "engedelyt ker" nem jo szo ra, inkabb megbeszeljuk de az is igaz ha veszelyesnek vagy hulyesegnek gondolnak lebeszelnem az utrol. En ugy gondolom bizik benem, hogy csak jot akarok neki es egy jo bulitol nem fosztanam meg, de pl ha azzal jonne haza hogy Ukrajnaba menne holnap egy koncertre biztos leneszelnem.

Bocsanat ha hosszu lett, es remelem ertheto voltam.

2014. máj. 29. 10:52
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi, mi is mondjuk, ha elmegyünk este, sokáig leszünk, ilyesmi. Természetes, hisz együtt élünk, ne aggódjuk halálra magunkat, hogy esetleg nem jön haza, csak későn.

Ha mondjuk sörözni megy - menjen, ha van kedvem, én is vele tartok, ha nincs, jó szórakozást -, akkor nem kezdek parázni, hogy tíz és ő még sehol nincs, mert tisztában vagyok vele, hogy x idő előtt úgysem ér haza.

Egyszer kérdezte meg - engedély-szerűen -, hogy nem baj-e, ha elmegy hétvégére Szlovákiába túrázni. Én ekkor mondtam neki, hogy nem kell engedélyt kérnie - hisz nem gyerek -, oda megy, ahová szeretne, amikor szeretne, csak szóljon előtte. Ha valami nem tetszik, megmondom, de nem részeges, hűséges, óvatos, így nyugodt szívvel mehet bárhová.

2014. máj. 29. 15:00
 42/47 anonim ***** válasza:

Viszont egy mondatod nem tetszik, mégpedig az, amelyikben azt mondod, hogy ha bajba kerülne, hagynád, hadd egye meg, amit főzött.

Ha az én párom bajba kerülne - teljesen mindegy, milyen okból -, habozás nélkül a segítségére sietnék. Ha olyasmi amit a nemtetsző véleményem ellenére tett, akkor is (pl. bicajjal megy sörözni, amit én elleneztem, és végül a kórházban köt ki, vagy megiszik még egy kisfröccsöt és félájultan ténfereg tőle...). Maximum hazajön/hozom, meggyógyul, kijózanodik... és átbeszéljük. Elmondom, hogy halálra aggódtam magam, és többé ne csináljon ilyet lehetőleg. De eszem ágában nem lenne ott hagyni a padlón, vagy akárhol, hogy én megmondtam, így jártál.

2014. máj. 29. 15:06
 43/47 anonim ***** válasza:
ha nektek ez működik akkor így a jó. Amúgy a Japán férfiak is leadják a fizetésüket a feleségnek,de ott ez teljesen normális/megszokott.
2014. máj. 29. 15:28
 44/47 A kérdező kommentje:

De azt is irtam, hogy miutan "kiduhodtem magam" segitenek neki.

Szoval nem csak azt kell olvasni ami "nem tetszik" hanem mindent amit irtam.

2014. máj. 29. 15:32
 45/47 anonim ***** válasza:
18%
Anyuci, anyuci! Kapok pézt bambira? Érted ugye a dolog visszásságát?
2014. máj. 29. 19:34
 46/47 anonim ***** válasza:

Nálunk is úgy van, hogy megbeszéljük ha valaki el akar menni haverokkal vagy ilyesmi... ez még nem engedélykérés. Csak tekintettel vagyunk egymásra, és egymás véleményére. Magyarul megbeszéljük a programokat.

Szerintem a te férjed is úgy értette hogy megbeszélitek a dolgot.

Aki meg csak közli otthon hogy elmegy, majd jön, az szerintem kb leszarja a párját...

2014. máj. 29. 20:35
 47/47 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a kommenteket.

Szerintem az teljesen normális, hogy egy olyan szintű kiadást, mint egy külföldi koncert, megbeszéltek. Párom is jár külföldre (leginkább Bécs környékére) koncertekre, egy ilyen alkalom kb. 25-30 ezer forint (a jegy, az oda-vissza út, egy éjszaka szállás, kaja), és Bécs még nincs is messze. De ő sosem "engedélyt kér", hanem megkérdezi, hogy én hogy látom, belefér-e most ez a kiadás? Mondjuk mi együtt kezeljük a pénzt, én is ugyanígy megkérdezem, ha ennyi pénzt adnék ki valamire.

Szóval, ha nem terhel meg minket anyagilag, akkor nem kezdem el lebeszélni, csak azért mert én nem szeretném... (jó, ha Ukrajnába akarna menni, akkor én is megpróbálnám lebeszélni, de azért az egy kicsit más helyzet most).

Szóval szerintem maga az engedélykérés része a rossz.

26N

2014. máj. 30. 08:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!