Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis amit csinal? Fontosabb neki a kocsma, haver, mint a csalad?
"Februar, marcius tajekan kezdödött, elötte a gyerek volt a mindene."
Bocs, de ezt nehezen tudom elképzelni minden ok nélkül. Ember nem változik hirtelenjében ekkorát, hogy előtte mindene a gyerek, aztán meg le se szarja. Ott valaminek történnie kellett abban az időben, amitől megváltozott, hogy mi, azt csak ti vagy ő tudhatja.
Így nem gondolnám, hogy jó ötlet még egy gyereket szülni, nem is értem, miért nem védekeztek rendesen, ha nincs rendben a házasságotok teljesen.
Tanácsot csak annyit tudok adni, hogy ki kell deríteni, mitől lett ilyen. Beszéltetek már erről? Lehet, hogy másfél év alatt belefáradt az apaszerepbe, most, hogy a gyerek már "nem csak eszik-alszik" ez fárasztó neki és nincs türelme hozzá?
Barátnőm ugyanilyen kapcsolatban/házasságban élt. Mikor összebarátkoztunk, kb 1-1,5 éves volt a kisfia.
Apuka dolgozott 6től 2ig, hazafelé beugrott a boltba vagy a kocsmába sörért...
Én mentem át a kisfiúra vigyázni, amíg a barátnőm elszaladt boltba (egyedül többet bírt el, mintha cipelte volna a gyereket), megfőzött, takarított stb.
Mire a férje hazaért, annyit látott hogy a barátnőmmel ketten ülünk a szobában és a gyerekkel foglalkozunk. Lehordta a barátnőmet mindennek, mert nem képes főzni (épp főtt a kaja, pár perc kellett neki), meg hogy milyen mocsokban élnek, nem viszi a gyereket a levegőre stb.
Sokszor a gyereknek pelenkára nem volt pénz, vagy gyógyszerre de a napi 4-5 doboz sör plusz a cigi nem hiányozhatott.
Barátnőm megunta, elkezdette közben dolgozni...És elment egy másik városba. Megismerkedett valakivel és lassan 2 éve együtt élnek.
Szerintem nem vészes a párod. Heti 1 alkalom haverok. az azt jelenti hogy heti 6 alkalom meg otthon. Tehát inkább a haveroknak lehetne okuk panaszra hogy többet jelent neki a család mint ők.
Ráadásul dolgozik (3 műszakos) rendesen. + Ezek szerint még a otthon kertben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!