Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennétek egy olyan nőt akinek már 3 gyereke van, vagy komolyan terveznétek vele?
Én eleve úgy gondolom hogy olyantól szülsz gyereket aki nem neveli fel ott a férfi is elmeháborodott de a nő is megérdemli hogy egyedül legyen.
Mindig az volt a fejemben férfi létemre, ha gyerekem lesz, akkor az egy olyan kapocs ami miatt egész életemre lekötöttem magam.
Persze rengeteg eset van (megszületik pl. a gyerek) és utána rájönnek hogy "együtt" nem jó. Meg "beleszeret" másba. Ezek mind már csak önzőségek a gyerekkel szemben.
Nem egymásnak ártatok ezzel hanem a gyerekeknek, és sok gyerek kapja meg azt hogy azért van egyedül mert a szülei már együtt nem jönnek ki. Borzasztó a mai társadalom, meg a felelőtlen gyerekvállalás.
Elvileg csak akkor lehetne egyedül valaki gyerekkel a nyakában, akinek a párja meghalt.
Ha meg ez a sztori, akkor sajnos nagy valószínűséggel én is csak azt tudom mondani, hogy nem fog ez neked nagyon összejönni, csak ha találsz egy olyan pasit, aki vagy nem akar gyereket és nem zavarja, vagy pedig akar de anyagilag meg tudja oldani.
Anyut 3 kisgyerekkel hagyta ott apám, egy másik nőért, a bátyám volt a legidősebb 6 éves, de olyan módszerrel akarta otthagyni, hogy anyut meglázza, tönkretegye, hogy elmebeteggé nyilvánitsák és minket megtarthasson, főleg a 2 nagyobb tesómat, engem idegennek tartott meg ki akart rugni anyámból.
Szerencsére anyuhoz kerültünk, akit addigra már tönkretett apám, nyáron kötelező volt menni apuhoz, így sikerült neki, engem is tönkretenni. Anyunak azóta se volt senkije, meg már nem is lesz.
Azért aki szül valakinek három gyereket majd szétmennek tényleg érdekes. Még egy gyereket megértek. De hogy hogy a jó égbe lehet 3 gyereket beleszülni egy olyan kapcsolatba, ami nem jó, mert nyilván azért mennek szét és az nem egyik napról a másikra történik, ahogy a 3 gyerek sem egyik napról a másikra születik, tehát lett volna idő észrevenni, hogy nem működik a dolog... Ennél már csak az a jobb, aki 3 különböző helyről szedi össze a gyerekeit. Na az ilyennél szerintem lehet félni, hogy vajon akar-e magának negyediket most??? Nekem az ilyenről rögtön az jut eszembe, hogy számító nőszemély, mert így 3 helyről nyomják a gyerektartást, és tök jól jár, sokkal jobban, mintha a háromra egy helyről adnák.
Na meg azért a 3 gyerekes anyák nem biztos, hogy akarnak negyediket, vagy azért, mert már elég 3 vagy mert már idősebb és nem akar, vagy akármi, így ha neked nincs saját gyereked, akkor lehet egész életedben más gyerekeit fogod pénzelni, meg vesződni velük. De ha meg lesz egy közös, akkor meg majd szar lesz, mikor mindegy mennyit viszel haza, másnak a három gyerekére úgy is több megy, mint amennyi a sajátodra marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!