Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti megbocsátanátok a férjeteknek, ha megcsalna?
Szia. Én testközelből az apósoméknál nézhettem végig ugyan ezt a sztorit.(25 év házasság után) A feleség (anyósóm) megbocsájtotta a több éves viszonyt, megpróbálták helyre hozni. Ott is apósom megígérte, hogy megszakít minden kapcsolatot a csajszival, de sajnos a sérülés amit a viszonnyal okozott olyan mély volt, hogy nem tudtak túljutni az "ügyön" és a saját szememmel láttam hogy az ígéret ellenére találkozott a nővel újra és újra.. fél évig próbálták helyreállítani a dolgokat, de nem ment. a bizalom sajnos nem egy javítható, megszerelhető dolog. már kb 3 éve él együtt apósom a nővel.
Úgy érzem, hogy Te is szeretnéd megpróbálni, hátha Ti lesztek a kivétel, akinek mégis sikerül helyre hozni, amiért szerintem senkinek egy szava sem lehet és megértelek. Ha érzel magadban erőt hozzá, bocsáss meg Neki és engedd meg, hogy megpróbálja visszanyerni a bizalmad.De készülj fel lelkileg, mert nehezebb lesz mint bármi az eddigi kapcsolatotok során.
Hát kérdező nem irigyellek. De a férjed döntött. Méghozzá úgy, hogy sz@@rik rád.
Mikor a farkát a nő puncijába tette, akkor bizony a kacsoltatokat is szétkefélte.
Én is értem meg olyat, hogy megbocsátás, meg 20 évet nem dobunk el csak úgy... és szerinted ez a férjedet érdekelte? Ő kereset megoldást arra hogy azt a 18 éves kapcsolatot megmentse? Hogy újból téged szeressen? Igen? És így? Mert szerintem a mást jól meg kúrunk nem megoldás.
Nem tudom, hogy te miért törődsz azzal a 18 évvel, amikor ő ezt nem tette. Az a 18 év csak NEKED volt fontos. Ő meg azt mondta nem kér max csak a főztödből.
Sokkal nehezebb lesz így folytatni mindent, mert mától nem aludhatsz egy percet sem: ha késik az fog járni a fejedben, hogy kivel kamatyol, ha látod a ház előtt a szomszéd nőre mosolyogni azon jár majd a kis fejed, hogy vajon ő megvolt-e neki és így tovább... a levegőt is meggyanúsítod.
Szóval sok sikert. De 18 év elcseszett házasság után még pár év poklot is mellé szedsz... mert ezt nem fogod tudni megbocsátani igazán. A szíved mélyen ott lesz a tüske. És joggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!