Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, ti megbocsátanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, ti megbocsátanátok a férjeteknek, ha megcsalna?

Figyelt kérdés
Hosszan tartó szerelmi kapcsolatot más nővel mennyire bocsátanátok meg? Ami nem csak szexre alapul, hanem lelkileg is egymáshoz húznak? vagy egyszeri alkalmat jobban elnéznétek férjeteknek?
2014. máj. 24. 23:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
79%
az egyéjszakást sokkal könnyebben megbocsátanám, mint egy hosszabb viszonyt. Egy 2-3 alkalmas felángolást még benyelnék, de pl. egy fél éve tartó viszonyt már nem biztos
2014. máj. 25. 14:34
 32/37 A kérdező kommentje:
A férj nem akar válni, mert a családot egyben akarja tartani minden áron. De nem tudom, hogy megbocsátható-e, még ha valóban nem is találkoznak többet, hogy egy másik nővel töltötte az idejét, úgy járt oda mint aki hazajár, törődött vele, hosszú hónapokig. Vagy ezért hagyni kell inkább veszni majd 18 évet.
2014. máj. 25. 18:20
 33/37 anonim ***** válasza:
52%
Akkor csak az lenne a végkifejlet, hogy a 18 év miatt semmi, de semmi következménye nem lenne a félrekamatyolásának, értem. Hát jó nagy hülye vagy kérdező. Az együtt eltöltött 18 év helyett azt a rettegéssel, bizalmatlansággal és fájdalommal teli 18-at nézd, ami még előtted áll, ha vele maradsz. Vagy ez sem számít?
2014. máj. 25. 20:36
 34/37 anonim ***** válasza:
49%
a helyedben megbocsátanék, de nem egyből. hagynám, hadd teperjen kicsit. és még 1 hiba, és repül. 31es voltam
2014. máj. 25. 20:41
 35/37 anonim ***** válasza:
Természetesen most azt mondom,hogy biztosan nem.De nem tudom abban a szituban hogy reagálnám le.Elveim vannak,de nagyon szeretem a férjemet.Minden bizonnyal megkeményíteném a szívemet.Az is biztos,hogy valahogyan el kell jutni a megcsalásig,annak pedig lenne előjele.
2014. máj. 26. 13:12
 36/37 anonim ***** válasza:

Szia. Én testközelből az apósoméknál nézhettem végig ugyan ezt a sztorit.(25 év házasság után) A feleség (anyósóm) megbocsájtotta a több éves viszonyt, megpróbálták helyre hozni. Ott is apósom megígérte, hogy megszakít minden kapcsolatot a csajszival, de sajnos a sérülés amit a viszonnyal okozott olyan mély volt, hogy nem tudtak túljutni az "ügyön" és a saját szememmel láttam hogy az ígéret ellenére találkozott a nővel újra és újra.. fél évig próbálták helyreállítani a dolgokat, de nem ment. a bizalom sajnos nem egy javítható, megszerelhető dolog. már kb 3 éve él együtt apósom a nővel.

Úgy érzem, hogy Te is szeretnéd megpróbálni, hátha Ti lesztek a kivétel, akinek mégis sikerül helyre hozni, amiért szerintem senkinek egy szava sem lehet és megértelek. Ha érzel magadban erőt hozzá, bocsáss meg Neki és engedd meg, hogy megpróbálja visszanyerni a bizalmad.De készülj fel lelkileg, mert nehezebb lesz mint bármi az eddigi kapcsolatotok során.

2014. máj. 26. 14:51
 37/37 anonim ***** válasza:
76%

Hát kérdező nem irigyellek. De a férjed döntött. Méghozzá úgy, hogy sz@@rik rád.

Mikor a farkát a nő puncijába tette, akkor bizony a kacsoltatokat is szétkefélte.

Én is értem meg olyat, hogy megbocsátás, meg 20 évet nem dobunk el csak úgy... és szerinted ez a férjedet érdekelte? Ő kereset megoldást arra hogy azt a 18 éves kapcsolatot megmentse? Hogy újból téged szeressen? Igen? És így? Mert szerintem a mást jól meg kúrunk nem megoldás.

Nem tudom, hogy te miért törődsz azzal a 18 évvel, amikor ő ezt nem tette. Az a 18 év csak NEKED volt fontos. Ő meg azt mondta nem kér max csak a főztödből.

Sokkal nehezebb lesz így folytatni mindent, mert mától nem aludhatsz egy percet sem: ha késik az fog járni a fejedben, hogy kivel kamatyol, ha látod a ház előtt a szomszéd nőre mosolyogni azon jár majd a kis fejed, hogy vajon ő megvolt-e neki és így tovább... a levegőt is meggyanúsítod.

Szóval sok sikert. De 18 év elcseszett házasság után még pár év poklot is mellé szedsz... mert ezt nem fogod tudni megbocsátani igazán. A szíved mélyen ott lesz a tüske. És joggal.

2014. máj. 26. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!