Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, ti megbocsátanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, ti megbocsátanátok a férjeteknek, ha megcsalna?

Figyelt kérdés
Hosszan tartó szerelmi kapcsolatot más nővel mennyire bocsátanátok meg? Ami nem csak szexre alapul, hanem lelkileg is egymáshoz húznak? vagy egyszeri alkalmat jobban elnéznétek férjeteknek?
2014. máj. 24. 23:22
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

A másik nő független. De a férj, bár hosszú hónapokig, lassan egy éve rendszeresen odajár, azt mondja, soha többet nem találkozik vele, csak maradjon egyben a család.

Amúgy nem elmondta, hanem lebukott.

2014. máj. 25. 06:08
 22/37 anonim ***** válasza:
89%
Ebben az esetben biztosan válnék. Ha olyan gerinctelen a férj, hogy ahelyett, hogy a problémát a feleségével próbálná megoldani a szemébe hazudik és átvágja egy éven keresztül, nem lenne mit megmenteni a házasságon.
2014. máj. 25. 06:44
 23/37 anonim ***** válasza:
69%

SOHA, semmilyen körülmények között nem bocsátanék meg a férjemnek egy hosszútávú, szerelmi viszonyt! SOHA! Az, hogy más nőbe mártogatta a kolbászát...csak egy dolog... Na de emellett végig a szemembe tudott hazudni?! Nem tisztelt senkit és semmit... CSAK és kizárólag önmagával törődött! Na ez nekem sok(k) lenne...képtelenség ilyesmit megbocsátani. Nem érdekel, hány gyerek van... Őt talán érdekelte a gyerekei? Nem. Elárulta őket is, nem csak engem!! Szóval szeretői viszonyt biztosan nem bocsátanék meg.

Alkalmi...egyszeri...puszta félreketty felett...LEHET, hogy szemet tudnék hunyni. De csak lehet...

2014. máj. 25. 07:51
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is hazudozott, az őszinteség szikrája sincs meg benne. Ezután is fog, csak mostantól sokkal jobban vigyázik, hogy le ne bujkon. Főleg, hogy nem csak megbotlás, hanem érzelmeket is vitt bele a kapcsolatba. Biztos, hogy soha többé nem tudnék benne bízni, mindig arra gondolnék, hogy ha túlórázik, hogy lehet, hogy megint a nőnél van. Nincs értelme tovább - az ő részéről sem, ha mást szeret! Mindkettőtöknek szenvedés és megjátszás lesz!
2014. máj. 25. 07:51
 25/37 anonim ***** válasza:
17%
Igen, egy jó asszony mindent megbocsájt!!!
2014. máj. 25. 08:32
 26/37 anonim ***** válasza:
63%
Elképzelhető olyan szituáció, ahol igen, megbocsátanám. De azt, amit leírtál, semmiképp. Mert ha egy borgőzös éjszaka hevében elgyengült és nem mondott nemet egy nőnek, de másnap megbánással töredelmesen bevallja, abból azt látom, hogy ugyan hibázott, de ő is tudja és bánja. De ha hosszú ideig becsapott, titkolózott, és nem is ő mondta el, hanem lebukott - legyünk őszinték, azt akarja, hogy megmaradjon a családja, de a nő is. Hiszen érzelmi szálak fűzik hozzá. Nyilván nem az őszinte megbánás mondatja vele, hogy ne váljatok, hiszen akkor magától mondta volna el, vagy magától megszakította volna a kapcsolatot a nővel akár anélkül, hogy ez a dolog kitudódott volna. így viszont nem bíznék az ígéretében.
2014. máj. 25. 09:09
 27/37 anonim ***** válasza:
96%

Nekem az ilyen megcsalásos témával az a problémám, hogy unfair.

Akik egy családot alkotnak, egy egységet is. A kitartunk a másik mellett akár jót akár rosszat hoz az élet nem a romantika miatt fontos. Hanem azért, mert számítunk a másikra.

Egy olyan férfi aki a megoldásokat kívül keresni vagy elmenekül előtte HASZNAVEHETETLEN. Értelmetlen vele maradni. Egy kapcsolat egy bizalmi viszony is két fél között. De ha belép egy harmadik, akkor ez a bizalom elszállt. (akár bevallotta akár nem). Az ilyen húzásokat háborús időkben meg úgy jutalmazták, hogy kivégezték mint egy kutyát. Ez egyéb kapcsolatokban sem megbocsátható magatartás.

És pláne nem a mai időkben. Ahol sok helyen máról holnapra élnek, sosem lehet tudni mit hoz a jövő. Egy kapcsolatnak akkor van értelme, ha minden fél tartja magát a játékszabályokhoz. Aki csal, az csalhat máskor is. Egyről a kettőre csak olyan emberrel jutni, aki veled van, akire számíthatsz mindig.

Én speciel megértem ha mondjuk szerelmes lesz. Van ilyen, hogy valami bekattan az emberbe, a szerelem nem egy racionális, előre megtervezhető dolog. De annyival tartozik mindenkinek, hogy ezt elmondja, és aztán emeli kapalapját.

Arról nem is beszélve, hogy így már a kapcsolat önzésbe megy át. Mert a férfi bármit megtehet és megbocsájtás nyert. Innentől nincsenek korlátok.

Család csak úgy működik, ha a felek becsületesek. Olyanra nem vesztegetem az időm, aki a minimum követelmények alól kibújik. Amikor félrekúrt akkor ő már eldöntötte, hogy tojik rám, hogy nem érdekli, mi lesz, neki most a szex kell a másik nő kell. Én meg boldoguljak ahogy akarok.

És még utána könyörög is a marha, hogy engem választ. Önző dög. Nekem talán nincs jogom a boldogsághoz? Nincs jogom találni egy olyan férfit akivel békében lelhetem az életem? Akire lehet számítani, aki megbecsül?

Ez a férfi nemcsak hűtlen, hanem nagyon önző is!!!!!

2014. máj. 25. 09:12
 28/37 anonim ***** válasza:
70%

Tudod, mit érdemel az ilyen? Engem csaltak meg (érzelmileg, testileg nem), megtudtam, nem elmondta.

Amikor jött hozzám haza, fogtam a cuccait, és elkezdtem dobálni őket felé, ő jött közelebb, letérdelt, SÍRT, azt mondta, hogy elvesz, vagy utazzunk el valahová, meg ilyen baromságokat.

Tudod, én ásítottam egyet, mint akit nem érdekel és bezártam az ajtót. Zaklatott még hónapokig, de nem reagáltam rá.

2014. máj. 25. 10:37
 29/37 anonim ***** válasza:

Jah persze.... mindent megbocsát...:D

[link]

2014. máj. 25. 12:32
 30/37 anonim ***** válasza:
66%

Nem vagyok férjnél innentől kezdve lehet hasznavehetetlen a válaszom, de leírnám a véleményem.

Ha az a 3. féllel lelkileg is egymás felé húznak és szerelmen alapul a szeretői viszony nem értem miért ragaszkodik a házassághoz, de ha mégis akkor csak azért ígérget, hogy megússza, rendeződjenek a dologk aztán visszatér a szeretőjéhez. Nem egyszeri alkalom volt és nem is azért mert nem tudta a gatyájában tartani a farkát. Így persze esze ágában sincs betartani az ígéreteket.

Nekem ígérgethetne amit akar, elküldeném a szeretőjéhez, elárulta abizalmam, megszegte egy korábbi ígéretét miért hinnék neki?

Bár én egy éjszakát se tudnék megbocsátani.

2014. máj. 25. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!