Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú ideje házasságban élőktől kérdezném, ti a férjetekkel, feleségetekkel szerelmesek vagytok-e egymásba?
A feleségem és én több évtizede vagyunk házasok. Nagyon szeretjük egymást és a gyerekeinket. Mi mindketten azt mondjuk, hogy az a szeretet amit egymás iránt érzünk, nem szerelem, hanem annál sokkal több, magasabb érzelem.
Szerintünk a szerelem és szeretet között sokan nem tudnak külömbséget tenni, leginkább azért, mert még valamelyiket nem élték át. Olvastuk például egy kommentben, hogy "mi 17 éve vagyunk házasok a férjemmel, két gyermekünk van, de ugyanolyan szerelmesek vagyunk egymásba, mint az első hetekben". Mi ebben nem hiszünk. Szerelmes röpködés közepette nem lehet 17 évig élni, közben gyerekeket nevelni. Ahhoz már szeretet kell. A szerelem könnyen múló, röpke érzelem a legtöbbször.
Miért vannak lepontozva azok az embere, akik írják, hogy a szerelem elmúlik. Ezek a tények, így működik az emberi test. A szerelem is egy kémiai folyamat, amely fokozatosan alábbhagy, a test már nem termeli a hormont. Ezért egyik ember sem rosszabb, csak ilyen a természet.
Nagyon sok ember itt teljesen téveszmékben él, hogy sírik szeretünk szerelemmel egy embert.... Alapjában véve romantikus nő létemre érzem, hogy ez nem így van!
Sok kérdést látni itt, hogy te szerelemből házasodtál????
Mindenkit elítélnek, aki nem, mert az biztos kényszerből, meg anyagi megfontolásból.... Ezeken egy kicsit túl kellene látni, és érzékelni a valóságot.
Én nem minősíteném a szeretet és a szerelem közötti különbséget. Egyszerűen mindegyik jó, mindegyikben volt részem. Voltam nagyon szerelmes egy kapcsolatban, volt olyan kapcsolatom, amiben inkább csak szerettem a férfit. Kövezzetek meg, de én boldogabb voltam abban, amiben csak szeretet volt, mert nagyon jól kijöttem azzal a sráccal és szex valami fergeteges volt. Persze ebből sem lehet általánosítani, ez pont így alakult.
Én kimerem mondani, hogy amikor férjhez mentem már nem voltam szerelmes, hiszen 8 éve együtt voltunk már akkor. 14 éve vagyunk házasok, szóval 22 éve egy párt alkotunk. Sok mindent megéltünk együtt, voltak veszekedések, de még mindig kitartunk, és közösen neveljük kamasz gyermekeinket.
A házasság nem tündérmese, ez egy erős szövetség!
" Szerelmes röpködés közepette nem lehet 17 évig élni, közben gyerekeket nevelni. "
Te ebben nem hiszel, az rendben van, de had tudja már az a másik ember hogy ő mit érez....szóval nem kéne ezt így kijelenteni hogy nem lehet x évig szerelemben élni...max szerinted, meg még pár másik ember szerint, de nem mindenki szerint.
Nekem páran mondták hogy olyan mintha szerelmesek lennénk a férjemmel, de hát annak már rég el kellett volna múlnia 4 év után:D Szerintem mi jobban tudjuk mit érzünk. És nem csak olyan mintha, hanem az - szerelem. Ez nyilván nem 17 év , de majd lesz annyi is. Még fiatalok vagyunk.
Én pedig abban hiszek, hogy az igazi szerelem soha nem múlik el. Ha pedig elmúlik, sose volt szerelem.
17-es, örülök, hogy megtiszteltél kommenteddel.
Mondjuk úgy betudom fiatal korodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!