Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok a ferjem kozelebben sem lenni ha iszik?
Figyelt kérdés
4 eve elunk egyutt es ritkan iszik evente 3-4 alkalom de az utobbi idobe igy 8-10 honapja azt vettem eszre hogy nagyon idegesit ha alkoholt iszik. Nem agressziv, ezert semm ertem magam2014. máj. 17. 19:25
1/14 anonim válasza:
A családodban volt alkoholista?
Okozhatják rossz emlékek is , vagy pedig attól félsz, hogy a férjed alkoholista lesz.En is szoktam igy lenni, ha a férjem iszik ritkán.
3/14 anonim válasza:
Bocsi! De nem ő változott meg!
A Te készülékedben van a hiba.
4/14 anonim válasza:
Hiába pontoztad le a 3-ast, igaza van! Így ismerted meg, ő nem változott, te változtál! Ne a párodat hibáztasd!
5/14 A kérdező kommentje:
Edesapam volt alkoholista de egesz kicsi vpltam mikor meghalt.
2014. máj. 17. 19:52
6/14 A kérdező kommentje:
Mar egy ideje zavar es mondt is neki. Igyon de miert kell lereszegedni, dolongelni?
2014. máj. 17. 19:53
7/14 anonim válasza:
Na, ha az nem jött be kérdezőnek, hogy a párja csupán évi 3-4 alkalommal iszik, akkor most jön az hogy részeg, dülöngél! Na mi jön még??
9/14 A kérdező kommentje:
Nem agressziv mikor iszik de reszegre isza magat
2014. máj. 17. 20:12
10/14 anonim válasza:
Én is nagyon utálom ha iszik a párom. Szinteén kb évente 4-5 alkalommal, de iszonyatosan zavar. Nem is megyünk sehova együtt, ahol akohol is előkerül, mert én nem bírom nézni se. Igazándiból itthon nem zavar, ha néha megiszik 1 sört a kajához, de amikor arról szól a program, hogy piálás, akkor teljesen kivagyok.Nem tudom miért van és a környezetemben nincs alkoholista. Ja és én sem vagyok teljesen anti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!