Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, ti visszafogadnátok megtévedd feleségeteket, ha őszinte megbánást tanusít?
Nos, az a lényeg, hogy te bízol benne. Innentől kezdve senki véleménye nem számít. Nyilván a férjed hamarosan rádöbben mit veszített, hogy nincs mellette a kis fluffy-ja.
De az is lehet, hogy ma már velem alszik. ;)
nálam kizáró ok a megcsalás
hibába szeretném még, nem fogadnám vissza nőt
32F
Meg milyen már: Fluffy :D
Egész nap itt írogat.
Egy őszinte megbánást tanúsító nő nem ilyen arrogáns... Amíg nem csiszolsz a stílusudon, addig ne számíts ezen az oldalon semmi jóra. Ha a való életben is ilyen vagy, én megcsalás nélkül is kirúgnálak...
Egyébként szerintem második esély nem jár! Ha szerencséd van akkor kapsz, de NEM JÁR!
Én nő vagyok, de úgy gondolom nemtől függetlenül, hogy az utólagos megbánás NEM ÉR SEMMIT. Attól még ugyan úgy megtörtént a megcsalás...ami után már soha semmi nem lesz ugyanaz.
Én legalábbis olyan vagyok hogy kivágtam azt aki megcsalt, vagy megtudtam hogy meg akart csalni...és a férjemet is kidobnám ha ilyet tenne velem. Ha képes lenne így megalázni, elárulni a szerelmemet és a házasságunkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!