Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, ti visszafogadnátok megtévedd feleségeteket, ha őszinte megbánást tanusít?
Érdekes, hogy fordítva milyen egyértelmű lenne a helyzet.....
Nem valószínű.
kamu, ne higgyetek neki...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__56..
ez a tegnap esti kérdése, szánalmas
7-es, 9-es, 14-es, tényleg szánalmasak vagytok, hogy ezen az oldalon szinte minden kérdésbe és mindenkibe beleköttök, nyondafestéket nem tűrő hangnemet használtok, zaklatjátok a kérdezőket és kommentelőket, vajon mikor távolítanak már el benneteket?
Köszönöm az értelmes emberek válaszait.
14-es vagyok:
hol használtam nyomdafestéket nem tűrő szavakat? :)
kérlek, másold be egy válaszom
neked pedig talán nem kéne kamu kérdéseket kiírni, de tudod mit? jelentem a kérdésed, te pedig keress fel egy szakembert, mert úgy tűnik, személyiségzavarban is szenvedsz
Nem, nem fogadnálak vissza.
Aláírásnak meg ideírom: az egyik általad zaklatott válaszolód.
82%-os, ha segíteni nem tudsz, vagy nem akarsz, akkor kerüld el a kérdésemet. Aki meg betegnek tart engem a családi problémám miatt, azt csak szánni tudom.
Ne engem hibáztassatok azért, mert senkinek sem kelletek! Én bízom benne, hogy kellek a férjemnek, kell neki az ő Fluffy-ja.
82%-os, te és a bandád, látom végig dúlta az oldalt, tudod:
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!