Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vajon hová teszi a párom a pénzt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hová teszi a párom a pénzt?

Figyelt kérdés
Párom alkalmi munkákat csinálgat, mikor hazajön mindig azt mondja, hogy nem fizették ki. Ma beszéltem az egyik ismerősömmel aki azt mondta, hogy minden este ki vannak fizetve. Nem értem akkor hová tűnik a pénz, a párom nem iszik. Most is tiszta ideg vagyok. Mit tegyek?
2014. máj. 15. 21:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
én abban se vagyok biztos, hogy valóban dolgozni van, napközben.
2014. máj. 16. 07:34
 22/25 anonim ***** válasza:
B@sszus, kérdezz rá egyenesen!
2014. máj. 16. 09:53
 23/25 anonim ***** válasza:
#19 mert csinált egy gyereket,és kutya kötelessége eltartani,úgy ahogyan az asszonynak is.Vagy nem? Szted mondjuk semmi közük ahhoz a pénzhez amit megkeresett? Na Te sem éltél még normális családban :S
2014. máj. 16. 10:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Mindenki könnyen dobálódzik itt a szavakkal! :)

Pedig lehet hogy az egész egy félreértés,és lehet valami nagy ajándékot fog venni,sosem lehet ezt tudni!

Kedves utolsó!

Ha a férj ezt a túlórából keresi meg akkor miért ne arra költse amire ő gondolja? Ha már bead egy egész fizetést akkor miért kell kizsigerelni még jobban az embert?

Amúgy meg,lehet hogy tényleg nem kapott pénzt,lehet az ismerős is egy idióta vagy csak nagyszájú vagy akármi más.Sokminden előfordulhat,az viszont teljesen reális hogy igen is sok helyen nem szeretnek fizetni semmiért!Pedig nekünk munkásoknak olyan nincs hogy lemegyünk a boltba kenyérért és majd később kifizetjük vagy majd utaljuk....

Szerintem a kedves kérdező csak egyet tehet,és az az hogy leül a férjével és megbeszéli vele ezt az egészet!

2014. máj. 16. 12:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó..én csak azért gondoltam így,mert nálunk így van(persze ahány ház annyi szokás),minden pénz megy a közösbe,aztán megbeszéljük,hogy mire megy el.Nem is engedhetnénk meg magunknak,hogy a túlórából befolyó pénzeket ne tegyük a csekkes,vagy a havi kaja pénzbe.
2014. máj. 16. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!