Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elhinnéd, hogy egy vadidegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnéd, hogy egy vadidegen nő "mellékállást" ajánl a párodnak facebookon keresztül?

Figyelt kérdés

Írt egy nő a páromnak Fb-on, hogy van egy kisfia aki mellé kéne valaki aki edzi heti pár alkalommal. A nőről annyit tudunk, hogy 300 km-re lakik tőlünk (már ha valódi a profilja), de állítólag a mi városunkba költözött. És valaki a páromat ajánlotta, mert jó focista.. Pénz nem akadály. És küldje el a számát, hogy megbeszéljék a részleteket.

Nekem több sebből vérzik a sztori. Egyrészt ki ajánlotta (közös ismerősnek kellene legyen), miért nem meri megmondani a nő? Miért gondolja hogy a párom elvállalja?

Vannak profi edzők akik edzik a kisgyerekeket, miért nem hozzájuk fordul?

2014. máj. 13. 11:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem mit kell ezen kattogni. Egyáltalán mi lehet ezen kamu? Ha érdekli a dolog küldje el a számát, ha nem akkor írja meg, hogy sajnos nem tudja vállalni, de telefonos egyeztetés után is nemet lehet mondani. Komolyan nem értem miért kell itt másokat fárasztani. Úristen, nehogy elrabolják a férjedet...
2014. máj. 13. 12:23
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is azt gondolnám amit Te, de ha párod, mint mondod nem vevő rá, akkor probléma szerencsére nincs!
2014. máj. 13. 12:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, ha nem érdekli a férjed, és akkor sem vállalná el, ha nem lenne kamu, akkor mi a kérdés? Ne foglalkozzatok vele. Vagy max. írjon annyit a férjed, hogy nem tart külön, magánórákat, nem foglalkozik ilyennel.

Ha meg érdekelné, akkor rá kell kérdezni, hogy ki ajánlotta, hogy jutott el hozzá.

2014. máj. 13. 12:24
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Én ebbe nem látok semmi rendkívülit. Én is költöztem már családostol az ország másik végére, ahol ugye mindent meg kellett kérdezni. Mit hol találunk, ha valamire szükségünk van hol keressük stb. Ilyen volt a fiaim box edzője is, mert költözés után is szerették volna folytatni.

Tehát kérdezősködtem, ismerkedtem a helybeliekkel ami nem volt nehéz mert kisváros. Viszonylag hamar összebarátkoztunk az egyik kávézó tulajával, aki szinte mindent tudott. Amit nem tudott azt megkérdezte a saját ismerőseitől. Így kaptam én egy telefonszámot az edzőhöz. Viszont ha facebook-on mutatták volna meg, mert hogy nincs meg a telefonszám, simán ráírtam volna.

Nem egyszerű egy kialakított életből kizökkenni, és újra építeni mindent.

Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy az edzőnek én is csak annyit tudtam mondani amikor kérdezte, hogy hol hallottam róla, ki ajánlotta, hogy a nevét nem tudom, az xy hívta föl.

Amúgy az árak is számítanak szerinte. A te esetedben nyilván nem kér annyit a férjed mint egy profi edző. Nyilván eddig tart a keret.

2014. máj. 13. 12:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa az tény, de nem lehetetlen. Kérdezd meg ki az ismerős aki ajánlotta. Azért írom hogy nem lehetetlen, mert régen a párom foglalkozása és munkahelye nyilvános volt iwiw-en. És egyszer a munkahelyi vonalas telefonján kereste egy ismeretlen nő, akiről kiderült hogy HR-es valamelyik közvetítő cégnél, az iwiw-ről szerezte az infót, és egy másik céghez keresett olyan pozícióba embereket, amilyen pozícióban a párom dolgozott.

Nem egy gyakori helyzet, de látod, megtörténhet.

2014. máj. 13. 12:31
 16/21 A kérdező kommentje:

Az egész fb profil fura. Van fent 1 fénykép a nőről, 300 km-re levő város, és itt ki is merült az egész.

Attól, hogy a párom kevesebbet kérne, mint egy profi edző, még nem biztos hogy elvállalja.

Egyébként mielőtt nekem esnétek, a párom azért nem vállalja el,mert a szabadidejét a fiával (előző kapcsolatból született, tehát nem él velünk) szeretné tölteni, nem egy vadidegen kisfiúval.

2014. máj. 13. 12:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg lehet, hogy volt asszonyka nyomozgat azután, hogy van-e apukának plusz jövedelme maszek edzésekből.

Ha százalékban fizeti a tartásdíjat, akkor feltehetően így van.

2014. máj. 13. 12:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én írnék a helyedben a nőcinek, hogy a pároddal mindketten edzők vagytok és nyugodtan hívjon fel titeket telón :D
2014. máj. 13. 12:40
 19/21 Őszödi Ferenc ***** válasza:
29%

Csak nem Torghelle Air Sándor feleségéhez van dolgunk?

Ha igen, lenne a kedves urához pár szavam...

2014. máj. 13. 12:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a képlet: meg kell kérdezni tőle, hogy árulja már el az ismerős nevét, aki ajánlotta.

Aztán ha ír egy nevet, akkor rá kell kérdezni az ismerősnél.

Nekem is elég furcsa, de annyira nem látom gyanúsnak, lehet, hogy tényleg focizik a gyerek, nem ismernek itt senkit és valaki ajánlotta a férjedet.

De ebben az esetben valószínűleg nem titok az ismerős neve.

2014. máj. 13. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!