Féltékeny vagyok a férjemre, mert a munkája mellett elkezd egy mellékállást, amihez havi egy-két napot szuper helyen tölt majd el képzésként. Mit tegyek?
Akkor te 100 %-ig nem is bizol meg a ferjedben?
Vagy a baratnodben nem bizol meg teljesen?
A ferjednek mondd el az aggalyaidat, bar ha megakarja ugyis megteszi. Ha pedig tenyleg rendes ember, es huseges, soha nem csalna meg a feleseget.
Beszelj a ferjeddel, es akkor megkonnyebbulsz, hidd el.
Már mondtam neki a félelmeimet, de ő nem mond semmit rá, szerinte erre nem lehet mit mondani, hülye vagyok.
Inkább talán a csajban nem bízom, pedig elvileg szeret engem mint barátnő nagyon, szóval nem tudom... Lehet tényleg velem van a baj.Amúgy tudom, ha akar máskor is megteheti, és mással is, de akkor is félek. Lebeszélni nem akarom, mert a párom nővére is foglalkozik ezzel mellékállásban és a plussz kereset is kellene. Amúgy pont én szóltam a b.nőmnek az állásról, lehet nem kellett volna, de már mindegy.
Szerintem a legjobb amit tudsz csinálni,hogy résen leszel,mert mint mondják az ördög nem alszik.
És nem bántásképp,de sajnos ált.az éhes macska megy egerészni,ezért a szexuális életetekre is vigyázz,tudom,vigyázni kell a babára,de vannak más módszerek is!Sok sikert!És nyugi!Vigyázz magadra!
sejtem mi ez a meló. a volt faszim is valami hasonló helyen dolgozott.
nyugi, ezek a "képzések" arról szólnak, h a pasik bebaxnak és pókereznek, meg együtt röhögcsélnek az idióta kollégáikkal... én sose féltettem az én kis exemet, h összejönne ott vmi nővel... :D
szal csak nyugi.
Ez amolyan befektetősdi képzés, és sejtem mi megy ott, rongyrázás stb..., bár a férjem inkább visszahúzódó típus, pont ezért tartok attól, hogy inkább az ismerősökkel üti el az időt.
A nővére is megy valószínű, de az is bulizik, mert örül, hogy kiszabadul a hétköznapjaiból(neki is van családja). Szal, nem tom.
A harmadik válaszoló nagyon rendes volt, és azért jó olyan sztorikat is hallani aminek jó a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!