Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kihagytam a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihagytam a menyasszonyi táncot, lebukhatok?

Figyelt kérdés
Én sajnáltam a 10-est erre, mikor úgyis egy valag pénzt adtam nászajándékba, meg valami távoli rokon esküvője volt akit az esküvőn láttam életemben először. Mikor a tánc volt én bebújtam a wc-be egy 10 percre.
2014. máj. 9. 17:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Ha ott tartottak volna az eskuvot ahonnan a ferjem szarmazik akkor biztos eszrevettek volna. Ott falun annyira parasztok az emberek. Kepesek kulon gyujteni a ferj oldalarol es a menyasszony oldalarol a penzt. Kulon bodonnel all ket ember. Es meg van adva ki hova dobja kihez tartozik. Es kozben egy egy venasszony irja is nev szerint h mennyit adott mert nem boritekba szokas hanem nyiltan beledobni. En azt hittem padlot fogok, gondolome z arra mgy ki h aztan egymast tudja a ket csalad kopdosni h ki mennyit adott. De ok ezt azzal magyarazzak h azert kelltudni h ki mennyit adott h ha vissza mesz barmelyik hozzatartozoja vagy pont az o lagzijaba annyit illik vissza is adni. Hanyinger. Szerencsere mi nem ott es nem igy tartottuk az eskuvonket. Fel is dugtam volna annak a fenekebe a tollat ai irja.

Nem vrtam el senkitol h tele tomjon penzel aki tud az ad aki nem az se baj. Nem amiatt hivtam el, ugyh ne erezd magad rosszul. Adtal mast. De elbujni azert nem kellett volna :D

2014. máj. 9. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Nem ciki. Az a ciki, hogy nem tudsz gondolkodni.

Ajándékból ötezres kivesz, sorbaáll bedob a menyasszonytáncba, mindenki boldog, és neked se kellett volna a wcbe bújkálni.

2014. máj. 9. 21:11
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Utolsóval értek egyet...

Miért nem vettél ki a nászajándék pénzből x összeget, amit a menyasszonytáncon bedobsz?

Bujkálni iszonyat gyerekes.

2014. máj. 9. 21:33
 14/14 wiWell ***** válasza:
86%
Most már mindegy, gondolom akkor nem vette észre senki és ha majd a videón valakinek feltunik, hogy nem táncoltál, akkor sem teszik majd szóva. Ha esetleg mégis akkor megmondod, hogy rosszul lettél és ki kellett menned a mosdóba.
2014. máj. 10. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!