Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövö honapban lesz az esküvönk. Nekem az apukám meghalt 1 éves koromban. Ugy gondoltam a menyasszonyi csokrom kiviszem a sirjára. A kérdés hogy mikor?
én ugyanolyan szülőköszöntő csokrot csináltatok neki is és a nagyszüleimnek is, mint édesanyámnak és anyósomnak.
Előtte való nap viszem ki nekik a temetőbe.
A temetőlátogatás nem az esküvő napjára való, lehet a programba sem férne bele, és csak elszomorodnál.
Szerintem akkor viszed ki, amikor szeretnéd.
Én nem az esküvőn vinném. Nekem ez olyan intim dolog lenne, amiben nem akarnék a vendégek előtt kitárulkozni, veszítene számomra az értékéből, intimitásából, főleg olyan vendégek előtt, akik nem is ismerték az elhunytat.
Egyedül, vagy a legközelebbi hozzátartozókkal, akiknek szintén fontos volt (esetleg még a vőlegényemmel) mennék ki az esküvő előtt, vagy másnap.
Mondjuk én nem is a menyasszonyi csokromat vinném ki, mert annak szerintem teljesen más a jelentése. Mint ahogy a temetőből sem vinnék be az esküvőmre egy koszorút, vagy sírcsokrot. Én külön egy szülőköszöntő csokrot csináltatnék neki, ezt szebb és az ő személyéhez jobban szóló gesztusnak érezném. De ez én vagyok, ez mindenki saját döntése.
Mi csináltattuk a férjem anyukájának külön csokrot és délelőtt szántunk rá 15 percet,hogy kimenjünk vele.
Valahogy megnyugtatott minket,hogy van kint vele erre az alkalomra virág és olyan érzés volt,hogy köztünk van ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!