Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsal a férjem. Érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a férjem. Érdemes lebuktatni, vagy már mindegy, ha úgyis válás lesz belőle?

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 12:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
ha ugy dontottel hogy valni akarsz, akkor mar semmi ertelme.
2014. máj. 8. 12:26
 12/29 A kérdező kommentje:

Volt egy fura érzésem vele kapcsolatban. Soha nem volt egy romantikus alkat, majd egyik napról a másikra elkezdett nagyon udvarolni, mint akinek lelkifurdalása van...

Belenéztem a telefonjába, egy ism.len számmal sms-ezett. Semmi "konkrét" nem volt, és épp ez lett gyanús, hogy akkor miért nem menti el a számot, hiszen nyilvánvalóan tartozik hozzá név is.

Aztán sikerült belenéznem az emailjeibe, 3 társkeresőn regisztrált.. Az egyikre én is beregiztem, megkerestem és beszélgettünk.

Simán eljött volna velem randizni a hátam mögött (értitek :D )

Egyszer követtem a kocsiját egy bérelt autóval, hogy ne bukjak le... Megállt egy virágüzletnél, vett egy szál vörös rózsát.. ment egy nőhöz, ott töltött kicsivel több mint egy órát.. Hazafelé ismét ment a virágboltba, nekem vett virágot.... Mikor hazaállított, éreztem rajta a máik nő szagát.. Szexhez fáradt volt..

2014. máj. 8. 12:29
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég durva! :(

Én elméletben elindítanám a válást, és hagynám egy kicsit, hogy gondolkodjon, hogy vajon mit tudok. Gyakorlatban nem biztos, hogy kibírnám, talán már aznap este sem bírtam volna.

2014. máj. 8. 12:35
 14/29 A kérdező kommentje:
Egyszer rákérdeztem, hogy legyen őszinte és mondja el hogy megcsal e engem. Azt mondta nem... Neki én vagyok az egyetlen nő az életében, imád engem, szerelmes belém stb.
2014. máj. 8. 12:37
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy gerinctelen nem is tudom mit lehetne ide írni, mert amit akartam kimoderálták :). Az ilyen nem férfi, örülj, hogy megszabadulsz tőle.

Amúgy elmondanám neki szépen halkan a következő hazugsága alkalmával, hogy mennyire szánalmas, no meg mennyire gyerekes az amit csinál. Hazudok anyunak, mert anyu hülye, sose jön rá mi?

2014. máj. 8. 12:54
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Add be a valopert, es amikor rakerdez, hogy miert, akkor ezt mind mondd el neki.
2014. máj. 8. 13:03
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Igazából előtted már lebukott, ezt elég ha férjednek elmondod. Házastárs hűtlenségét bíróság előtt csak akkor lényeges bizonyítani, ha az tartást követel (nem gyerektartásdíjat, hanem saját tartását).

"Ptk. 4:30. § [A tartásra való érdemtelenség]

(1) Érdemtelen a tartásra az a házastárs vagy volt házastárs:

a) akinek súlyosan kifogásolható magatartása vagy életvitele járult hozzá alapvetően a házasság teljes és helyrehozhatatlan megromlásához;"

2014. máj. 8. 13:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én csak beadnám a válópert, ha rákérdezne, hogy miért, akkor mondanék el neki mindent részletesen. Hogy egy másik nőnél volt, virágot vett neki, meg mindent, amiről tudok. Így nagyobb bukta neki, mint ha már most szembesítenéd. Hagy égjen csak az a mocskos pofája.
2014. máj. 8. 13:43
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

ha ilyen biztos vagy a dolgodban akkor állítsd a kész tények elé... ez a nyomozósdi most mire jó? Kalambó hadnagy vagy mi?

Am konkrét tényeket te sem tudsz: Annyit hogy van 3 társkeresőn regizve, + ismeretlen számról egy "konkrétlan" sms+ ez a virág+parfüm.

2014. máj. 8. 14:00
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
19, ha neked ennyibol sem jon le, hogy szeretoje van, es veded tovabb, nagyon-nagyon naiv lelek vagy.
2014. máj. 8. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!