Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » El kéne válni, de nem megy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne válni, de nem megy, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A házasság menthetetlen, többször próbáltuk a mélypontról visszahozni. 2x is el akart már költözni, mondtam menjen, nem állok az útjába (miért is állnék ha azt mondja gyűlöl). Egyszer én már elmentem 1 hónapra a gyerekkel (most 4 éves) de most nem tudunk mi elmenni, most már dolgozom és ő is ovis, nem tudunk vidékre menni a szüleimhez mint akkor. Átmenetileg a férjemnek kéne elköltöznie, hosszabb távon nekünk. Átbeszéltük, hogyan tovább és rájöttünk, mindannyian sokat veszítenénk azzal, ha szétmennénk. Újabban ok nélküli dühkitörései vannak, nem ismerek rá, őrlődik. Hogyan tovább? Mi most nem tudunk elmenni, nincs hova és pénzem sincs albérletbe. Vagy próbáljuk meg utoljára, és küldjem pszichológushoz? (párterápián is voltunk már igaz rövid ideig).

2014. ápr. 28. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
3%

"Átmenetileg a férjemnek kéne elköltöznie"

Az költözik el amelyik akar és nem annak akinek kéne....

Szép házasság.Felmondasz elmész a szüleidhez és ott keresel munkát.

2014. ápr. 28. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Az ingatlanotok tulajdon viszonyai hogyan alakulnak? Szerintem ami ennyire tönkre ment azt hiába próbáljátok foltozgatni, javítgatni. Hogy ki költözik, ki marad, abban meg kell egyeznetek. Ha közös is az ingatlan, Te a gyermekkel előnyösebb helyzetben vagy. Javaslom semmi képpen ne költözz el Te az ingatlanból.
2014. ápr. 28. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Arrol semmit sem irtál, hogy miért menthetetlen a házasságotok, ill miért házasodtatok össze? (Nem olyan hülye kérdés, mint elsö pillanatra tünik!!!)
2014. ápr. 28. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Ami nem megy,azt nem kell erőltetni.Szerintem ha kicsit gyűjtesz rá,megoldható lenne,hogy elutazzatok a gyerekkel a szüleidhez,és ott már együtt kitalálhatnátok valami hosszútávú megoldást.A gyerek ott is járhat oviba,te ott is elmehetsz dolgozni,ha van lehetőség.
2014. ápr. 28. 14:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Első: te sem voltál még ilyen szituációban az biztos!! Szerinted hova tegyem az ovis gyereket májusban? Ha bárhova költöznénk akár Bp-en belül akkor sem kezdhetne új csoportot szeptember előtt. Ráadásul férj sem akarja hipp-hopp kitenni a gyerekét az "utcára", ő "vállalta", hogy elmegy. Ami csak időleges megoldás, mert a lakás apósomé, én a berendezés felével jövök ki innen össz-vissz. Nem szeretném otthagyni a munkámat, mert nagyon szeretem, és nem is költöznék le vidékre feleennyi fizetésért, ráadásul azt férjem sem engedné.
2014. ápr. 28. 15:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Mármint a gyerek miatt.

Miért menthetetlen? Mert nem illünk össze, és ez egyre jobban kiütközik. Annyi sérelem van már bennem iránta, hogy már én magam sem akarom megmenteni. (egyébként megcsalás nem volt)

Miért házasodtunk össze? Mert akkor még azt hittük egy felé visz az "utunk". Közös célok, még hasonlítottunk is egymásra.

Most pedig? Nem tudnék mondani egy olyan közös pontot a gyereken kívül, ami hasonló lenne. Természetesen a gyerek is örök veszekedés téma, ezt miért így azt miért úgy.

De a legjobban az utóbbi időkben történt dühkitörései aggasztanak, én nem teszem ki ennek a gyerekemet.

Ja, tegnap is megvolt a nagyjelenet (gondolom a szomszédok is örültek) aztán én próbáltam békülni, estére már normális volt. Éjjel persze nem aludtam, mert bennem van még, hogy hogy megbántott, miket mondott. Erre nekem nincs szükségem, mégha a "luxusból" is megyek vissza a panelba.

2014. ápr. 28. 15:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet még a dühkitörés nem világos: apróságok... Hogy miért kell azt hallgatnia, hogy szidom az egyik agyalágyult szomszédot, amiért vasárnap hajnali fél 6-kor (!!!) dörömbölt (minden éjjel dörömböl egyébként de erre most felébredtem és nem esett jól). Ebből már bekattant neki vmi, aztán amikor kérdeztem, hogy miért szedte szét a zöldségeket úgy ahogy (gondoltam egy tálon lesz mind) kiakadt. Ekkor kellett volna ráhagynom, de utána mentem, hogy most árulja már el mi baja van, mi ütött belé? Erre ne tudjátok meg... Majdnem szétverte a kezét úgy ütötte a falba (ilyen épített, nem tudom milyen, vékony), hogy lejött a vakolat és megrepedt a fal. A gyerek 2 m-re tőle, igaz az ajtót becsuktam gyorsan. Ti tudnátok így élni???
2014. ápr. 28. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy tönkrement kapcsolatban mindkét fél hibás! Lehet szidni és okokat keresni, de mindkettőtök számláján van épp elég, ez biztos. Meg kell beszélni a költözést, szervezést igényel a gyerek miatt, ez biztos, de minél tovább húzzátok, ő annál jobban sérül. Nem kell rinyálni és kifogásokat keresni, múlatni az időt, kiabálni, csapkodni. Tök felesleges,és még káros is. Meg kell szervezni a különválást és lépni kell, mielőbb. Ha nem ezen a héten, akkor egy hét múlva, vagy egy hónap múlva, amikor először alkalom adódik rá. Addig is, ha lehet költözzetek szét külön szobába és hagyjátok békén egymást. Én már váltam (jelzem egy nap alatt költöztem el), tudom miről beszélek. Tisztázzátok le a köröket és éljetek boldogul, külön!
2014. ápr. 28. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Én annyira megértelek!!! Én kevesebbért szeretnék válni...de nem megy :( Próbáld meg a szüleiddel megbeszélni, hátha kitaláltok valamit közösen...nekem már nincsenek.
2014. ápr. 30. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!