Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne válni, de nem megy, hogyan tovább?
"Átmenetileg a férjemnek kéne elköltöznie"
Az költözik el amelyik akar és nem annak akinek kéne....
Szép házasság.Felmondasz elmész a szüleidhez és ott keresel munkát.
Mármint a gyerek miatt.
Miért menthetetlen? Mert nem illünk össze, és ez egyre jobban kiütközik. Annyi sérelem van már bennem iránta, hogy már én magam sem akarom megmenteni. (egyébként megcsalás nem volt)
Miért házasodtunk össze? Mert akkor még azt hittük egy felé visz az "utunk". Közös célok, még hasonlítottunk is egymásra.
Most pedig? Nem tudnék mondani egy olyan közös pontot a gyereken kívül, ami hasonló lenne. Természetesen a gyerek is örök veszekedés téma, ezt miért így azt miért úgy.
De a legjobban az utóbbi időkben történt dühkitörései aggasztanak, én nem teszem ki ennek a gyerekemet.
Ja, tegnap is megvolt a nagyjelenet (gondolom a szomszédok is örültek) aztán én próbáltam békülni, estére már normális volt. Éjjel persze nem aludtam, mert bennem van még, hogy hogy megbántott, miket mondott. Erre nekem nincs szükségem, mégha a "luxusból" is megyek vissza a panelba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!