Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilván elhanyagoltam, de ez elegendő ok a megcsalásra?
És még ő mondja, hogy esetleg elgondolkodna a visszaköltözésen, ha te változtatnál...anyám, tényleg igazam van, mindig szakításnál bújik ki a szög a zsákból.
Hát ez után a hozzászólása után már csak azért se engedném vissza. Még ő tesz neked szivességet, még te könyörögd vissza őt?
Megcsalás is hiba. Hozott egy hihetetlen hülye döntést.
Szerintem rengeteg álszent ember van itt. Mindenki elítéli de valahogy folyamatos a téma.
"Azok akik a kivágást hozták fel elsőnek még Sosem hibáztak? Kapcsolatok ahogy elromlanak meg is lehet javítani."
Csak nem te vagy a kérdező exe?:)
Amúgy meg igen, mindenki hibázik viszont vannak olyan hibák, amiket nem lehet megbocsájtani! És ez pont egy ilyen helyzet.
Képzeld csak el magad egy emberrel, akit szeretsz, akivel közösen tervezitek e jövőt, míg te egész nap kidolgozod a beled, hazamész, otthon is elvégzed a házimunkát, hulla fáradt vagy, a párod pedig az égvilágon semmit nem csinál, csak lógatja a lábát, és jaj istenem el vagyok hanyagolva, kevés a szex, akkor nem ám, kinyitja a száját és elmondja, hogy mi a probléma, hanem ahelyett, hogy segítene az értük dolgozó párjának, hogy legalább a házimunkára ne legyen gondja, inkább az idejét félred...sra fordítja. Hát, ne haragudj, de ha te ezt meg tudnád bocsájtani, akkor nagyon hülye ember vagy!
A másik meg, hogy mindent meg lehet javítani? És szerinted hogy lehet elfelejteni egy ilyet? Elárulom, hogy sehogy! A kérdezőben ezután mindig benne lesz az, hogy vajon mikor fogja újra megtenni a párja, amitől bizalmatlan lesz, féltékeny, lehet sokszor ok nélkül, ami meg megint nem kedvezne a kapcsolat pozitív irányba való menésének!
Nem, nem én vagyok az ex.
Megbocsájtani nehéz, ezért sokan a könnyebb utat választják. Kidobják azt ami megbántja őket.
Kedves 18-as!
Nem, nem csak azért fogok elválni, mert ez a könnyebb út. Meg fogok tudni bocsátani neki idővel, de már nem akarok tovább együtt élni egy olyan emberrel, aki annyira nem becsül engem, mint embert, mint nőt, hogy kinyissa a száját ha problémája van, és inkább sunyiskodik. Valamint, hogy semennyire nem értékeli sem a munkámat, sem a fáradozásomat, sem bármit amit érte, értünk, a házasságunkért megteszek. Nincs szükségem egy olyan férjre, aki ennyire semmibe néz.
"Megbocsájtani nehéz, ezért sokan a könnyebb utat választják"
Szerintem sokkal könnyebb kinyitni az ember száját, ha valami nem jó, mint megbocsájtani!
És beszélhetnénk, hogy ebben a szituban mi a könnyebb út. Egy ilyen embert otthagyni, azt úgy hívják, hogy helyes döntés, nem könnyebb út. Ebben a szituban a könnyebb út a megcsalás volt. Mert ha kedves férfi vette volna a fáradtságot és tisztelte volna és becsülte volna a párját, akkor elvégezte volna a házimunkát, sokkal figyelmesebb lett volna a párjával, aki szétdolgozta a belét értük és nem a megcsalással meg a saját hülye problémájával lett volna elfoglalva, hanem hogy a problémákat minként tudták volna megoldani.
Szóval ne gyere te itt a megbocsájtással, meg a könnyebb utakkal. A kérdező exe egy utolsó, tapló. Melyik az a normális férfi, aki hibázik és ahelyett, hogy szánná-bánná a bűneit, még ő vár bocsánatot? Menjen az ilyen a búsba és maradjon egyedül! Mert az ilyen azt érdemli! Nem a kérdezőt, aki százszor különb embert érdemelne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!