Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem, vagy sem? Miért mondta ezt?
A férjem korábban egy volt kalandjával hónapokon átszexchatelt a facebookon, a végén már a személyes találkozást szervezték. Lebukott (régebben megadta egyszer a jelszavát), így az egész beszélgetést végigolvastam. Akkor úgy tudtam, semmi több nem történt. Ennek kb 3 éve, azóta annak a nőnek is van gyermeke (nekünk korábban is volt).
Tegnap este beszélgettünk egy pohár bor mellett és szóbakerült, hogy mivel bántottuk meg valaha a másikat. A férjem azt válaszolta, hogy "Tudom, én azzal, mikor megcsaltalak". Először ki se mondta végig a szót,én kérdeztem vissza, hogy mit mondtál? Aztán annyit mondott, hogy fizikailag nem, de számára az a szexchatelős időszak annak számított.
Bár nekem anno nagyon fájt, de nem tekintettem rá eddig megcsalásként, mert érzelem nem volt benne és tudtommal fizikailag sem történt me. Mo st viszont elbizonytalanodtam.
Szerinte megcsalt. Elmondta, tudja, hogy evvel nagyon bánt.
Külünben is az érdekes, hogy TE hogy éled ezt meg.
14-nek van igaza.Marha egyszerű,nem kell turkáni.
12 éve élek házasságnan,soha nem néztünk a férjemmel egymás mobiltelefonjába,facebookjába,e-mailjeibe,stb.
Én visszataszítónak tartom,hogy ma már az emberek tök normálisnak tarják a másik privát dolgaiban való turkálást(mert igenis a házasságban is kell privát szféra),meg a képrogramok...Hát mit ne modjak undorító.
Amig itthon minden rendben van,addig(némileg sarkítva persze) nem érdekel a férjem mit csinál,ha meg kitalálja,hogy bocs de már nem szeret,és neki inkább a "Julcsika" kell akkor majd nyilávn szólni fog :)
miért is nem szereti? azért mert meghagyja a szabadságot? nőtársaim nagyon rosszul látjátok a jó házasság dolgot.. ettől működik igazán:
jó szex
humor
tisztelet
szabadság
külön is töltött idő
külön barátok
bizalom
kérdezőnek: megcsalt,és neked kell érezni h ezek után mit akarsz. szereted? boldog akarsz lenni vele? akkor beszéljétek át,oldjátok meg,fátylat rá és legyetek boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!