Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házasság valóban arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasság valóban arról szólna, ha az egyik fél megszegi az egyik ígéretét, akkor a másiknak is meg kell valamelyiket?

Figyelt kérdés

Tehát. Én amit ígértem, betartom és pont. Ezért nem veszi be a gyomrom,hogy most azért ne tartsam be a holtodiglan-holtomiglant,mert a másik megszegte a hűség ígéretét?

Én,azért legyek ígéretszegő,mert a másik megszegte? Hol van itt az igazság? Kérlek magyarázzátok el ezt! Mert tudom,hogy már lépnem kéne,de hát megígértem,hogy örökre együtt és ezt komolyan is veszem. Köszönöm.

2014. máj. 3. 10:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha te nem akarod és nem is fogod megszegni az ígéretedet, akkor miért teszed fel a kérdést? Ha neked így jó, akkor jó. Én biztosan nem így cselekednék, de te tudod.
2014. máj. 3. 12:26
 22/25 A kérdező kommentje:
17. Én pont a saját elképzeléseim megdöntését várom,nem pedig alátámasztását,mert érzem,hogy ez nem normális,de mindig ebbe a falba ütközök bele.Reméltem,hogy le tudjátok ezt a falat valamelyest bontani.Na meg az együttérzés,az sem kell,nem tudok vele mit kezdeni.Maximum empátia kéne,ami által felmérhető az alapproblémám.A körítés/sztori,szerintem csak sallang lenne.Köszönöm.
2014. máj. 3. 12:43
 23/25 anonim ***** válasza:
Akkor tudsz csak megválni a társfüggőségedtől, vagy szabálykövetésedtől, vagy akármi is legyen ez, HA AKAROD IS. Ha nem, akkor veszett fejsze nyele.
2014. máj. 3. 12:45
 24/25 A kérdező kommentje:

18-ra meg annyit írnék,hogy már erőmön túl,megtettem mindent,kitartottam a végleteken túl is.De most jött el az az idő,amikor azt hiszem,már nincs tovább.Nem bírom el egyedül a szekeret,illetve már nem látom értelmét.

Azt hiszem,ezt úgy fogom megoldani,hogy biztosítom afelől,hogy mint barát,továbbra is ottleszek,az idők végezetéig.

Mert be kell látnom,egy szerelmi kapcsolat nem tud hosszútávon a feltétel nélküliségben működni.

23-as,szeretném,ezen vagyok,KÖSZI tényleg!

2014. máj. 3. 12:53
 25/25 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy ő megszegte (a nem túl sok) ígéret egyikét: lényegében kilépett a kapcsolatból.

Az én exem ezt nem nagyon fogta fel, - de hát én meg úgy tekintettem, hogy ez a kapcsolat már nem kapcsolat.

(nem volt házasság, de az ebből a szempontból mindegy)

2014. jún. 5. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!