Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság valóban arról szólna, ha az egyik fél megszegi az egyik ígéretét, akkor a másiknak is meg kell valamelyiket?
Tehát. Én amit ígértem, betartom és pont. Ezért nem veszi be a gyomrom,hogy most azért ne tartsam be a holtodiglan-holtomiglant,mert a másik megszegte a hűség ígéretét?
Én,azért legyek ígéretszegő,mert a másik megszegte? Hol van itt az igazság? Kérlek magyarázzátok el ezt! Mert tudom,hogy már lépnem kéne,de hát megígértem,hogy örökre együtt és ezt komolyan is veszem. Köszönöm.
18-ra meg annyit írnék,hogy már erőmön túl,megtettem mindent,kitartottam a végleteken túl is.De most jött el az az idő,amikor azt hiszem,már nincs tovább.Nem bírom el egyedül a szekeret,illetve már nem látom értelmét.
Azt hiszem,ezt úgy fogom megoldani,hogy biztosítom afelől,hogy mint barát,továbbra is ottleszek,az idők végezetéig.
Mert be kell látnom,egy szerelmi kapcsolat nem tud hosszútávon a feltétel nélküliségben működni.
23-as,szeretném,ezen vagyok,KÖSZI tényleg!
Azzal, hogy ő megszegte (a nem túl sok) ígéret egyikét: lényegében kilépett a kapcsolatból.
Az én exem ezt nem nagyon fogta fel, - de hát én meg úgy tekintettem, hogy ez a kapcsolat már nem kapcsolat.
(nem volt házasság, de az ebből a szempontból mindegy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!