Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehetséges, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valaki "megfiatalodjon"?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, férfi, idén lesz 50 éves. A felesége úgy két éve elhagyta az egyik legjobb barátjáért...szóval azóta már vagy a volt felesége.

Azóta a férfi megismert egy jóval fiatalabb nőt, egymásba szerettek, össze is házasodtak tavaly. Most épp állapotos a felesége.

Azelőtt ez a pasi valahogy nagyon meg volt öregedve, legalábbis én így láttam. De mióta ezzel a nővel van, teljesen megváltozott, életvidám lett, folyton mosolyog, és komolyan, úgy tűnik, mintha fiatalodott is volna. :) Mintha kevésbé lenne ráncosabb, meggyötört. Lehetséges, hogy változik a külsőnk, ha boldogok vagyunk? :)

2014. ápr. 27. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

lehetséges.. mert mióta én boldogtalan vagyok rohamosan öregszem :( ősz hajszál :( hízok, öregebb az arcom :(

ha vki boldog a fellegekbe jár és az látszik rajta !! miért mondják a terhes nőkre hogy akkor a legszebbek, legvonzóbbak?? -nekem is mindig ezt mondták holott akkor híztam és nem éreztem magam szépnek, csak boldognak..

2014. ápr. 27. 22:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Szomorú dolog, h sok esetben tönkremennek egymás mellett a párok es nem akarjak egymast boldogga tenni

Inkabb arra van gondjuk, h egymas örömeit tönkretegyék

Es ilyen extrem dolgok kellenek h az emberek ujbol magukra talaljanak!

2014. ápr. 27. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez logikus.Az új kapcsolatban nyugodtabb, vidámabb.Ebből következik, hogy nyilván jobban eszik, jobban alszik, kevesebbet idegeskedik, így természetesen jobban is néz ki.
2014. ápr. 28. 08:15
 14/14 anonim ***** válasza:

az van, hogy a test egyáltalán nem független a lélektől, hanem a test egy rugalmas, alakítható és alakuló valami, és teljesen össze van kötve az emberrel, egy egészet alkot, elválaszthatatlanul.

ez elég meredeken hangzik a mi világunkban, meg úgy hangzik mint valami ezoterikus dolog, pedig én a saját életemen keresztül jöttem rá, saját magam megfigyelésével, alakításával, és sok értelemben alátámasztva látom.

ezért sincsen semmi értelme annak, mikor azt mondják, hogy a külső, a test nem számít. mert igenis az ember része, 100%ban, nem csak egy héj.

szóval szerintem is persze, van olyan, hogy valaki teljesen megváltozik külsőre, ha az élete megváltozik.

2014. ápr. 28. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!