Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha összeházasodunk a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összeházasodunk a párommal és esetleg nem tudja fizetni a hiteleit, akkor azt az én fizetésemből is tilthatják?

Figyelt kérdés
Elég anyagiasnak tűnhet a kérdésem, de a gyermekeink érdekében nem tehetem meg, hogy az anyagi biztonságukat kockáztassam.
2014. ápr. 23. 17:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%
Persze utolsó mert majd a felnőtt gyerek megörökli a hitelüket milyen hálás is lesz érte. Jó nagy barom az ilyen szülő nem a gyerekei életét nézi hanem saját luxusra költ amire nem telik.
2014. ápr. 23. 18:30
 12/22 anonim ***** válasza:
39%

Ajj utolsó, ez annyira tipikus. Fogalmad nincs mire vett fel hitelt az egyik fél, és azt sem, hogy mennyit. De egyből jön a kiosztás h mennyire szemét szar szülő az ilyen és már most tudod, hogy mit fognak örökölni a gyerekek...

De még mindig jobb, ha felnőttként örökölnek valami adósságot, amit egyébként nem biztos, hogy ki kell fizetniük (tudom, az én anyám is meghalt és volt hitele), minthogy fejlődésben lévő gyerekek nélkülözzenek évekig.

2014. ápr. 23. 18:35
 13/22 anonim ***** válasza:
15%
Jaj persze tudom itt mindenki éhezik, miközben internetre simán telik.
2014. ápr. 23. 18:38
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Internetet már havi 2000 forintért vehetsz. Ma már mindent a világhálón érhetsz el. Itt kereshetsz munkát, e-mailben kérnek önéletrajzot stb stb. Az internet ma már kis túlzással létfontosságú, ha előrébb akarsz haladni, nem pedig luxus.
2014. ápr. 23. 18:41
 15/22 anonim ***** válasza:
11%

2000Ft is luxus bármire akinek kajára nem telik.

Könyvtárba is lehet önéletrajzot küldeni és egy éves jegy nem kerül 2000Ft-ba.

2014. ápr. 23. 18:43
 16/22 anonim ***** válasza:
73%
Itt a 13. kerületben a könyvtárban félóra 100 forint. És internet nélkül sokkal többet kell telefonra is költeni, mert akkor nem e-mailt küldesz, hanem kénytelen vagy telefonálgatni. 2000 forint az internetre nem luxus. Ez körülbelül 2 vacsorára alig elég egy 4 fős családnak. Úgyhogy ez nagyon gyenge érv az inernetelérhetőség ellen.
2014. ápr. 23. 18:47
 17/22 anonim ***** válasza:
7%
Ja persze az internet miatt meg több áram fogy, plusz internet nincs gép nélkül sem. 10 perc alatt minimum 5 önéletrajz elküldhető, még úgy is olcsóbb.
2014. ápr. 23. 19:17
 18/22 anonim ***** válasza:
62%

Oké, akkor legyen igazad. Az internet luxus, az ember használjon gyertyát és melegvizet is maximum 3 naponta engedjen, nehogy nagyon eleressze magát és rossz legyen majd a gyerekeiknek 20-30-40 év múlva.

Egyébként a kérdező nem azt mondta, hogy a hitel miatt 2000 forintja sem marad hónap végére, hanem hogy inkább nem is kockáztatna. Miért kell egyből ilyen szélsőségekben gondolkodni? Van ám a mélynyomor és a kacsalábon forgó kastély között átmenet.

2014. ápr. 23. 19:25
 19/22 anonim ***** válasza:
60%
Ti írtátok, hogy kajára nem tellene így úgy én csak arra reagáltam.
2014. ápr. 23. 19:30
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

a te fizetésedből csak akkor tilthatják, ha közös a bankszámla.

Ha van bármi közös vagyonotok, akkor az végrehajtható. A jövőben ha már házasok vagytok és nagyobb értékű dolgot vesztek, menjen minden a te nevedre. Nem árt házassági szerződést kötni, már csak azért is hogy bebiztosítsd magatokat. (Egyébként meg ez annak a félnek is a védelme, aki nem tudja a hitelt fizetni, itt szó sincs anyagiaskodásról)

2014. ápr. 23. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!