Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön kötött melegházasságot elismerik itthon?
Ugyan nem házasság, de anyakönyvvezető előtt köttetik ez is. Én nem is mennék ezért Hollandiába, így ott lehetne a család is. :)
Sok boldogságot Nektek!
Köszönjük szépen! :)
Meglesz! :)
Köszönjük szépen a jókívánságot és a segítséget is! :)
Neked is viszont!! :)
Mo.-on a bejegyzett élettársi kapcsolat van az azonos neműeknek, amit a Ptk. szabályoz és ez most május 15.-vel változik meg és rendesen érinti a családjogot is.:
Magyarországon bejegyzett élettársit csinálhattok.... amúgy a házasságot sajnos Mo.nem ismeri el melegeknél. Viszont attól függetlenül összeházasodhattok ahol írtad, hordhattok karikagyűrűt...ti és a barátaitok családotok tudni fogják hogy házasok vagytok. Nekem személy szerint ha meleg lennék ez lenne a fontos:)
Ahogy heteróként is az a legfontosabb:) hogy mi tudjuk a férjemmel hogy házasok vagyunk:)... persze tudom, nálunk más a helyzet.
Kórházba bemehetsz amúgy is látogatni. Az örökségre vonatkozóan meg ahogyan írták páran, végrendelet!!!
Sok boldogságot:)
Köszönjük szépen! :)
Nektek is sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!