Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi az elfogatható korkülön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az elfogatható korkülönbség?

Figyelt kérdés
A 17 év nagyon sok?
2014. ápr. 16. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
Ha mindkét fél elmúlt 18 éves,akkor bármennyi.
2014. ápr. 16. 19:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Amennyit a két érintett el tud fogadni.

Minden más lényegtelen.

Nekem egy kicsit sok lenne,de nem vagyok abban a helyzetben.

2014. ápr. 16. 19:53
 13/17 anonim ***** válasza:
25%

a gyerekem apja is ennyivel idősebb nálam. 19 évesen ismertem meg. 21 évesen szültem. (nem a második családja vagyunk, mindkettőnknek első gyerek volt)

igaz, mi évek múltán szétmentünk. a mostani pasim 20 évvel jár előttem. én szeretem ha a pasi jóval idősebb.

2014. ápr. 16. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:

[link]

Köztük 60 év különbség volt.

:-)

2014. ápr. 16. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:
van akinek semennyi sem sok, valakinek 5 év is sok. ha nektek megfelel, akkor jó
2014. ápr. 17. 08:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem sok lenne. Én amúgy is a fiatalabb pasikat részesítettem előnyben. A férjem pl több mint 3 évvel fiatalabb nálam.

De az anyósom és a férjem apja között pl 22 év volt, és imádták egymást. :( ők viszont csak 4 évig voltak együtt mert a bácsi beteg lett, és meghalt sajnos...

Szóval kinek mi jön be.

Viszont azért a 18at töltse be az a kislány legalább, aki 40 éves úrral óhajt összejönni.

2014. ápr. 17. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Köztünk 16 év van, én 21 ő 37, 18 éves koromtól vagyok vele,össze is házasodtunk. Most útban van az első babánk, de neki egy futókalandból van egy 7 éves lánya. Ha őszinte akarok lenni akkor egyre jobban kijön köztünk a korkülönbség. Teljesen más a felfogásunk igazából nem is beszélgetünk, mert nincs közös témánk. Szex terén is kijönnek a hibák , nekem új lenne dolog,mert ő a második pasi az életemben akivel szexeltem, neki uncsi, mert sok nője volt. Ha újrakezdhetném 10.000- szer meggondolnám. Lehet, hogy előbb utóbb valamelyikünk kilép ebből a kapcsolatból. Szeretem őt, mert nincs mellette rossz életem, csak hiányzik az a plusz a kapcsolatunból, ami lehet, hogy egy korombelivel meglenne és neki is. De amúgy ember válogatja, ez csak az én tapasztalatom volt.Kicsit hosszú lett, bocsi.
2014. ápr. 20. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!