Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott-e a férjetek, párotok azzal hecc-ölni, vagy féltékennyé tenni, hogy elmondja, hogy most éppen négy nő, lány nyomul rá?
Figyelt kérdés
És még el is mondja, hogy az egyik nagyon helyes kis dzsungelnyuszi. :( Erre mit tudok reagálni?
Kérdeztem milyen gyakran találkozik az illetővel, erre mondja: sűrűn... :(
2014. ápr. 14. 12:25
11/17 anonim válasza:
Ilyet nem szokott csinálni. Veled miért teszi? Szereti látni, hogy boldogtalan vagy? Beszéltetek már erről?
Ha ez szerinte jó hecc, akkor kivágnám, mint macskát sz...ni.
12/17 anonim válasza:
Soha nem tett ilyen infantilis marhaságot.
13/17 Girgoy válasza:
Menj át feketepárducba és mondd meg neki, hogy ne baromkodjon itt, mondja meg komolyan őszintén és kereken, hogy kacsintgat-e másfelé és ha igen, miért, ha meg nem, akkor fejezze ezt be. Ez nem olyan téma, amivel normális házaspárok viccelődnek.
14/17 anonim válasza:
Én ugyan pasi vagyok, de hadd mondjam el, hogy ezt nagyon ócska és aljas dolognak tartom.
15/17 anonim válasza:
Gondolom jó igénytelen nőcske, manapság az a divat.
17/17 anonim válasza:
Nem az enyém keccs-ölni szokott:))
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.
Ha elmondja őszinte, de nem mindegy, hogy mondja el.
Viszont ha eltitkolná, az se lenne jó, nem?
Nekem van amit elmondott, de van amit nem.
Na abból megcsalás lett...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!