Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiút hogy lehet féltékennyé tenni, akiről tudod hogy van bnője de szeret téged?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérlek:)2012. márc. 21. 20:39
1/17 anonim válasza:
Most szet akarod valsztani oket?
Pfff....
2/17 anonim válasza:
Hozzámész feleségül a legjobb barátjához :)
3/17 A kérdező kommentje:
Nem. nem akarom szétválasztani őket:)
ÉS a második válaszoló igen humoros;)
2012. márc. 21. 20:42
4/17 anonim válasza:
az a fiú egy hazug köcsög, te meg egy hülye p icsa
5/17 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem: a bnőjét is szereti avgy nem tudom. Csak már szeretném egy kicsit tisztán látni mi a francot akar!! Mert elég fura hogy vele jár és szeereti ios de közben meg velem is nagylon joba van és tényleg szeret!:S
2012. márc. 21. 20:45
6/17 anonim válasza:
Ha engem szeret, egy ideje már nincs barátnője. Nem akarhat két lányt egyszerre.
7/17 anonim válasza:
ha féltékennyé teszed, azzal csak azt fogja látni, hogy miattad nem üzlet elhagyni a bnőjét, mert nem lennél fix pont neki.
8/17 anonim válasza:
h szeretne téged, ha szereti a barátnőjét? kettőt egyszerre nem lehet :D
9/17 anonim válasza:
ha féltékennyé tudod tenni akkor téged szeret és idióta marha f@sz te pedig a párja vagy egy idióta hü-lye pics@ boldogok lesztek majd mint frédi meg béni
10/17 A kérdező kommentje:
Őőő...oké:)
És én sem értem hogyan lehet egyszerre két emberbe szerelmes lenni:S
2012. márc. 22. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!