Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha főorvos volna a férjed,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha főorvos volna a férjed, neked pedig csak szakmunkás diplomád volna, elkezdenél valamilyen egyetemet 30 évesen?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 22:39
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
54%

Ezért nem kezdenék el egyetemet, ha már elvett akkor gondolom nem zavarja a férjemet, hogy nincs diplomám.

Én mérnök vagyok, a férjem is az, és kicsit nehezemre esik elképzeli, hogy villamosmérnök helyett villanyszerelővel kötöm össze az életemet.. Sznobnak fognak nevezni, meg lepontozni a hozzászólásomat, de diploma és diploma között is van különbség. Egy andragógia szakon végzettet lehet, hogy nem zavarja, hogy a párja mondjuk közgazdasági szakközépbe járt, de egyetemre nem, viszont például egy mérnököt vagy orvost már lehet, hogy jobban zavar, ha a párja pék. Nem kizárt, hogy egy nagyon intelligens pékről van szó, akinek egyszerűen az élete konyhaművészet, és simán elvégezte volna a jogot vagy az orvosit, csak egyszerűen nem érdekli, de az én tapasztalatom szerint a legtöbb szakmunkás azért szakmunkás, mert egyszerűen a képességei ennyit engedtek meg neki. Ez nem baj, mert ettől még hasznos tagja a társadalomnak, de egy orvos igényeit nem fogja a társasága kielégíteni, DE valószínűleg az övét sem egy orvosé..

2014. ápr. 13. 14:11
 32/40 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 13. 14:18
 33/40 anonim ***** válasza:
NEM! És borzalmasan szánalmasnak tartom azokat az "embereket", akik a diploma vagy a végzettség alapján ítélnek. Kit érdekel, hogy kinek mije van?? Nem az a legfontosabb, hogy milyen ember az illető??? DE! Annyira felszínes, értéktelen, ego uralta világban élünk, hogy szégyen.
2014. ápr. 13. 15:39
 34/40 anonim ***** válasza:
61%

Én fizikus vagyok, 27/F.

Volt már pár randim és kapcsolatom és sajnos az esetek 90%-ában van összefüggés a gondolkodásmód és a diploma között.

Egész egyszerűen akinek nem volt LEGALÁBB egy érettségit követő technikusi képzése az túl egyszerű volt... A szakterület nem számít, de egy alacsonyabb végzettségű lány nem igazán kötött le, mondhatni nyitott könyv volt mert egyszerű sémák szerint gondolkodott.

Persze ettől még kedves, aranyos lehetett, barátságos meg szép is de az együttlét annyira unalmas lett egy idő után hogy már nem akartam vele időt tölteni, zavart hogy nem olyan komplex a gondolkodása hogy nekem szellemi munkát jelentsen átérezni és megérteni.

2014. ápr. 13. 15:48
 35/40 anonim ***** válasza:

# 33/34

Van akinek az számít, hogy szőke kék szemű legyen van akinek meg az, hogy tudjon vele közös programkép operába, kiállításra rendszeresen járni. Nem azt mondom, hogy egy szakmunkás nem járhat ilyenre de azért elég kicsi rá az esély. Mindenki más, fontos egy társban, de ez nem feltétlenül baj.

2014. ápr. 13. 15:54
 36/40 anonim ***** válasza:
engem pl. nem neveltek úgy, hogy guba gubával, viszont volt szakmunkás barátom, (én diplomás vagyok), s nem nekem volt vele bajom, hanem neki. azaz, nem is a végzettségemmel (nő vagyok), hanem, ha említettem valamit, amit mondjuk tanultam az egyetemen, akkor rögtön azzal jött,hogy felvágok. vagy mondtam egy idegen szót.
2014. ápr. 13. 17:13
 37/40 anonim ***** válasza:
34! Neked nem a végzettséggel van bajod! Hanem fizikus vagy! Eleve elvontabb, komplexebb az észjárásod, mint az emberek nagytöbbségének...erre még nem sikerült rájönnöd? ;)
2014. ápr. 13. 20:08
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Szereznék egy műkörmös PhD-t.
2014. ápr. 13. 21:36
 39/40 A kérdező kommentje:

Nahát... Írtam én egy szóval is,hogy könnyűnek tartom?

Azt írtam,hogy eszem volna hozzá és ezt nem csak én állítom,hanem az ismerőseim is,nem a szakmunkás átlageredményem alapján gondolom.Kész kabaré itt némelyik válasz.

2014. ápr. 13. 22:16
 40/40 xeniah ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne megpróbálnod, főleg, hogy a férjed is támogat benne, és amint írod, az eszed is megvan hozzá. Sokat jelent az, ha szélesedik a látóköröd.
2014. ápr. 26. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!