Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha főorvos volna a férjed, neked pedig csak szakmunkás diplomád volna, elkezdenél valamilyen egyetemet 30 évesen?
Nem Magyarországon élek,tisztában vagyok vele,hogy hogyan lehet eljutni a diplomáig.
Aki a kérdésre válaszolt,azoknak köszi.Eldöntöttem.
Miket megtudok itt. Szóval a dokik nem járnak cukiba. Hm.....
Kérdésedre. Én nem valószínű sajnos. Büszke nem vagyok rá, de iskolafóbiának hívom amim van. Ha már hozzámentem, - volna - akkor nem éreznék kissebbségi érzést sem, szóval amiatt sem. Jó vagyok másban, ő értékeli én értékelem magam, ez a lényeg.
Miatta nem. Magam miatt már több szakmát kitanultam, mert érdekel.
A műveltséget nem a diplomával adják.
Férjemnek is van doktorija, de állítom, én műveltebb vagyok. Nem beképzelt, de szakirodalmon kívül nem olvas mást, nem utazik, mert annyi emberrel találkozik napközben, már nem vágyik társaságra.
Férjedet Te ismered, de miatta nem csinálnám.
Buta nem lehetsz, hiszen szeret, különben minek vett volna feleségül?
Vannak férjek, akiknek fontosabb a családi otthon melege, mint egy olyan nő, aki szintén karrierre vágyik.
Nem vagyunk egyformák. Magad miatt, ha szükségét érzed.
Más miatt ne tedd. Mások véleménye miatt semmit ne tegyél.
Utolsó, azért sok buta feleség létezik.:) Miért, miért, mosfőztakarít, szexel.
Kérdező: az intelligens ember vagyok!:D Köszönöm a gratulációt-Nem fújni kell, hanem több információt adni. Ennyi amit előadtál pont találgatásra elég, lásd már ezt, könyörgöm. Amúgy meg értékelhetnéd, ha valaki energiát fektet a válaszba. Talán ha pontosítanál, nem lenne okod fújni sem (megjegyzem, szerintem így sincs). Az, hogy próbálja az ember körülírni a konkrét esetet nem ellened való. Neked annyi jött át, hogy ellened való, oké.
Örülök, ha sikerült döntést hoznod. Ami zavar, hogy érdemben nem történt megbeszélés. Mindenek ellenére remélem jó döntést hoztál, ami előrefele mutat és magad miatt hoztad, magadért.
Oké,kösz a válaszokat.
Nem várja el,de örülne.Magam miatt csinálnám,régen nem volt rá lehetőségem.
te jó ég, kedves 3: akkor az orvos csak orvossal köti össze az életét, mert vagy a kórházban van, vagy hasonszőrűekkel továbbképzésen van...
Én ápolónő vagyok, az orvosfeleségek közt van a titkárnőtől (igen, még a két éves gépírói szakiskolát végzett!!!) a virágkötőn át a politikusig elég sok minden. Egyáltalán nem ritka, hogy egy orvos felesége csupán szakmunkás végzettséggel rendelkezik.
Az ön lánya nem tudom, hol él, ha ilyen emberekkel nem találkozik.
Nem vagy magam miatt tanultam volna már addig vagy sem.
Szakmunkást meg egy egyetemet összehasonlítani nevetséges. Jártam mindkettőbe negyed annyi sem kell egy szakmunkásvégzettséghez, szóval nem olyan könnyű mint hiszed.
lehet irni, hogy a 3. válaszolo sznob..és a lánya is..bla bla bla.
de például engem alapbol ugy neveltek, hogy -ször a szörrel, suba a subával- értve végzettségre és anyagilag is. (az más dolog, hogy végül én nem igy választottam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!