Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akar költözni a férjem. Elengedjem? Hol az a határ, ahol nincs tovább?
1. "az ő lakásában lakunk"- ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag neked kell a gyerekkel együtt elköltöznöd és nem a férjednek. Hosszú távú megoldásról beszélek, nem a rövid távúról, miszerint ő megy el.
2. "kevesli a szexet (1-2 hetente van), de ugy hogy, hogy ha szoba se all velem? ""- nyilván azért nem áll szóba, mert haragszik rád. Ki tudnád engesztelni ?
"Nekem nokent tobb kell ehhez."- Én is örülnék neki ha a párom többet törődne a "körítéssel", de az neki nem megy, és a szex enélkül is működik közöttünk.
3. "nem akarok elesett egyedülallo lenni. "- szerintem is pocsék állapot.
4."ilyenfajta krízisen a legtöbb házaspár átesik"- még nem csiszolódtatok össze. Igyekezned kéne, legalább neked !
5. "úgy értettem marasztaljam-e? " Persze, hogy marasztald !
5. "Egyébként van egy haverja, aki pár honapja koltozott el a felesegetol (1 eves gyerek), o biztatja." - Az gond.
6. "Hol az a határ, ahol nincs tovább?" - Ezt csak te tudhatod. Olvastad Szent Ágoston Vallomásait, hogy abban hogyan ír az anyja, azaz a szülei házasságáról ? Nagyon tanulságos, hogyan kell a "nehéz" természetű férfiakat meggyőzni....
Hát azért ez nem egy olyan krízis, amin a legtöbb házaspár túlesik....
Rád néz és ideges lesz, levegőnek néz, nem is köszön....
Ne félj semmit, ennél mennyivel rosszabb egyedül?
Sajnálatosan sok a válás, annyiból jó ez, hogy korántsem megbélyegző az elvált nő státusza.
Ha örökre egyedül maradsz is (de hát miért volna így?) még mindig jobb, mint egy ilyen lélekromboló viszony.
Ember vagy, nő vagy, anya vagy!
Neked tisztelet jár!
Utolsó, azért, mert valaki anya, jár neki a tisztelet, de egy ember tűrése is véges, főleg azt a tényt ismerve, hogy a kérdező elmondása szerint vehemens vérmérsékletű, míg a férje nyugodt, béketűrő, de időnként robban.
A másik oldal álláspontját is kellene ismerni, de sejthető, milyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!