Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok akiknek nem lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok akiknek nem lett gyereke hány év után nyugodtatok ebbe bele?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 21:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
bele akarsz nyugodni? hány éves?
2014. ápr. 11. 10:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Kb. 5 év kellett hozzá. De csak azért "nyugodtam" bele, mert elindítottuk az örökbe fogadást.

De ez a belenyugvás is azért olyan, hogy ha meghallom, hogy valamelyik ismerősnél jön a baba, azért az még mindig egy késszúrás a szívembe.

De bőgni már nem bőgök és hamar túlteszem magam rajta.

2014. ápr. 11. 11:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék egy csepp babat úgy érzem nem tudok bekenyugodni
2014. ápr. 11. 11:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat azt akartam kérdezni hány éves vagy? képzeld el, van egy ismerősöm akiknél nem lett gyerek nagyon sok éven át, örökbe fogadtak 2 gyereket, aztán lett 2 saját gyerekük is :) Másik ismerősöm 6 évig nem esett teherbe most pedig partnert váltott és már kismama :) Én már anyuka vagyok, de a terhes gondozóban állandóan azt hallgattam hogy az egyik 8 év után a másik 7 után esett teherbe! Nem tudom mi az oka hogy esel teherbe?! Ha különösebb oka nincs, akkor esetleg meg lehet próbálni egy magánorvost felkeresni alapos kivizsgálást kérni tőle! Szénhidrát diéta (ismerősömnek ez segített)
2014. ápr. 11. 11:30
 5/11 A kérdező kommentje:
34
2014. ápr. 11. 12:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt mondtak semmi bajunk sincs. Semmi. Még se jön össze milyen az a szénhidrát diéta?! Állítólag egeszseges vagyok mint a makk minden rendeben mégsem.azt viszont tudni kell volt ab.m fiatalon lehet ezert.
2014. ápr. 11. 12:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túl stresszes vagy. Szerintem ha az abortusz gondot okozott volna, azt látnák most, szóval biztos nem azért van.

Mióta próbálkoztok?

2014. ápr. 11. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Én beteg vagyok. 2 éve nem jön össze a baba. Le is tettem róla már úgy másfél év után. Már nem reménykedem.

Addig nem is gondolok rá, amíg nem látom valamelyik volt osztálytársamat ultrahangos képpel vagy babás képpel...Na akkor még kitör belőlem milyen igazságtalan az élet. Vannak ketten is akiknek már 3 gyereke van:P na ez az érvágás nálam. Mikor újabb emberkéről tudom meg hogy gyereket vár.

A férjem még mindig reménykedik, hiába kértem hogy ne tegye... azt mondta sose lehet tudni.

Én nem remélek. Úgy nem is csalódom. Örökbe fogadni egyikünk sem akar. Ebben egyetértünk. N/28

2014. ápr. 11. 20:14
 9/11 A kérdező kommentje:
4 éve...
2014. ápr. 11. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én is csak egy sikersztorit ismerek ilyen szempontból. A volt magyar tanárom. Szegény egy csomószor elvetélt lombik babákat, mire egyszer az egyik megmaradt, és a második gyereke már természetesen fogant :) Ez nem ugyanaz, tudom, de elsőre ő sem tudott magától teherbe esni.
2014. ápr. 11. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!