Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok akiknek nem lett gyereke hány év után nyugodtatok ebbe bele?
Kb. 5 év kellett hozzá. De csak azért "nyugodtam" bele, mert elindítottuk az örökbe fogadást.
De ez a belenyugvás is azért olyan, hogy ha meghallom, hogy valamelyik ismerősnél jön a baba, azért az még mindig egy késszúrás a szívembe.
De bőgni már nem bőgök és hamar túlteszem magam rajta.
Lehet, hogy túl stresszes vagy. Szerintem ha az abortusz gondot okozott volna, azt látnák most, szóval biztos nem azért van.
Mióta próbálkoztok?
Én beteg vagyok. 2 éve nem jön össze a baba. Le is tettem róla már úgy másfél év után. Már nem reménykedem.
Addig nem is gondolok rá, amíg nem látom valamelyik volt osztálytársamat ultrahangos képpel vagy babás képpel...Na akkor még kitör belőlem milyen igazságtalan az élet. Vannak ketten is akiknek már 3 gyereke van:P na ez az érvágás nálam. Mikor újabb emberkéről tudom meg hogy gyereket vár.
A férjem még mindig reménykedik, hiába kértem hogy ne tegye... azt mondta sose lehet tudni.
Én nem remélek. Úgy nem is csalódom. Örökbe fogadni egyikünk sem akar. Ebben egyetértünk. N/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!