Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van értelme megbocsájtásnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme megbocsájtásnak, párterápiának, kalandozásnak? Vagy válás?

Figyelt kérdés

30 felett, kisgyerekkel.

Én női oldalról hoztam nulla szexuális tapasztalatot. Neki fizikális problémái vannak (teljes érzéketlenség intim részen, merevebb izmok), szóval a kapcsolat ezen része sosem működött zökkenőmentesen. A sok év alatt derült ki, hogy különbözőbbek vagyunk, mint gondoltuk. Vannak közös pontok, de kevés. Valahogy "projektekben" éltünk, így lekötöttek minket a feladatok. A gyermek sem természetes úton jött össze.

Főleg a születése óta inkább egymás mellett éltünk-gyerekkel kapcsolatos dolgok, rutin, gépezés, mobilozás...

Nekem inkább ismerőseim vannak, mint barátaim, ő az utóbbi időben újakat szerzett, élni kezdett (nem járt el sűrűn, csak tartalmasabb lett az élete).

Aztán úgy 2 hete hagyta lemerülni a gépet és mikor én bekapcsoltam, a szemem elé ugrott a levele, amiben azt ecsetelte, milyen jó volt a továbbképzés helyetti hancúr. Nem borítottam, tudni akartam, mennyire ver át. Sosem kutakodtam a dolgaiban, akkor sem, mikor véletlenül felfedeztem a másik fiókját-rá is kérdeztem anno, de kimagyarázta.

Amit csak lehetett kikutattam. Szexchat, szextárskereső, kamuellenőrzés, hogy utazhasson párszor, élő akció-volt, hogy védekezés nélkül. Úgy 2 éve kezdte. Azért nem tűnt fel, mert munkaidőben intézte a dolgokat, vagy úgy vett ki szabit, hogy nem tudtam. Én kivoltam a gyerekes léttől, őt meg ugye más foglalkoztatta, így egyre jobban eltávolodtunk.

Nem bírtam tovább tartani magam egy ismerős boldog párnál történt látogatás után és teljesen kiborultam, aztán borítottam.

Amit nem értek, hogy nem dobtam ki azonnal. Mondjuk a gyerek nagyon is számít, miatta sem lehet őrjöngeni. Nagyon hiányzik, de valamit eltört bennem. Tudom, hogy én is hibás vagyok, de mielőtt megteszi is tehettünk volna valamit. Plusz beengedi az életünkbe ezeket úgy, hogy ismerősök Fb-on.

Egyelőre elképzelni sem tudom, hogy meg tudnék-e bocsájtani, hiszen aki ilyen szinten semmibe vett és átgázolt rajtam, az nem szerethet. Bár szerinte igen. Azt sem viseltem, hogy azért jött később meló után, mert "beszélgetett" a hölgyikékkel (volt, hogy este is otthon).

Most felmerült olyan megoldás - anyósom javaslatára, én nem beszélhetek erről senkivel, anyám kinyírná, én meg normális kapcsolatot akarok a gyerek miatt- hogy párterápia, közben engem hagyjon kicsit élni, hobbival foglalkozni és akár pasizni, hogy tapasztalhassak, amit ugye előbb kellett volna. Ami gond még ugye, hogy kevés bennünk a közös, őt nem érdeklik annyira az én dolgaim, őt pedig nem tudja mi érdekli, így meg nehéz idomulnom hozzá. Vajon érdemes megpróbálni ezt menteni, vagy találhatunk mindketten társat az élethez? Anyósom szerint kicsi az esély, hogy az ember olyan párt talál, akivel szinte tökéletesen passzol.

2014. ápr. 10. 15:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

El lett ez szurva mar az elejen, ha szexualisan nem passzoltok, akkor nem erdemes eroltetni. Ott kellett volna szakitani rogton az elejen.

Most hogy mar ez megtortent, keso banat, de azert gondolkozz el azon, mi a jobb a gyereknek, elvalt szulok aki kozul mindenki foglalkozik vele, vagy ha (megfogadva a kalandozos javaslatot) azt latja hogy papa mama ugyan lakotarsak, de mindenki kifele hancurozik.

2014. ápr. 10. 15:40
 12/26 A kérdező kommentje:

Bármilyen betegnek hangzik, nem állandó kalandozásról lenne szó (gyerek meg nem tudná, természetesen), hanem kvázi tapasztalatszerzésről, aminek hatására javulhatna a szex rész kettőnk között. Benne van ugye az is, hogy én felfedezném, hogy jó mással és miért "kínlódjak" otthon, tehát úgy is szétmehetnénk.

De mindez elmélet egyenlőre, agyalás.

Ami meg az össze nem illést illeti, azt hittük majd javul a helyzet. Ő majd megtanít, csak hát ez úgy néz ki, eleve kudarcra volt ítélve.

2014. ápr. 10. 15:49
 13/26 anonim ***** válasza:
88%
Bocs, de Ti abszolút nem passzoltok egymáshoz. Nincs köztetek kölcsönös testi, lelki vonzalom, érdeklődési körötök is különböző, mégis mi a közös Bennetek? Az hogy nyugisan el tudtok lenni egymás közelében?
2014. ápr. 10. 15:49
 14/26 A kérdező kommentje:
egyelőre
2014. ápr. 10. 15:50
 15/26 A kérdező kommentje:

Így olvasva, mondjuk igen.

A humorunk az nagyon hasonló, meg pár ilyen dolog. És tényleg jól elvagyunk. Mondjuk, mint a testvérek, vagy barátok. Bár ahhoz is bizalom kell ugyebár.

2014. ápr. 10. 16:24
 16/26 anonim ***** válasza:
na én ott hagytam abba hogy védekezés nélkül sezxel össze-vissza...repítenám!
2014. ápr. 10. 17:04
 17/26 anonim ***** válasza:

Hagyd ott! Kalandozhatsz utána, ha akarsz, de ilyennel ne maradj! Mások is mennek bele tapasztalatlanul/kevés tapasztalattal egy kapcsolatba, de ott együtt tanultok, fejlödtök stb, nem az egyik egy aberrált, a nő meg otthon várja...beteg a párod!

Hagyd ott, ha kalandozni akarsz, akkor szépen mehetsz, szexelj amit akarsz, aztán megtalálod azt aki nem aláz meg!

2014. ápr. 10. 17:06
 18/26 anonim ***** válasza:
67%
Felesleges a kerdezot gyozkodni. A hozzaszolasaibol latszik, h o mar eldontotte, hogy a hapsival marad, mert ha megnezitek, minden kommentben szepit egy kicsit a kapcsolaton. Csak a gyereket sajnalom.
2014. ápr. 10. 17:28
 19/26 anonim ***** válasza:

Még semmi nem dőlt el, a kérdező hiába szépíti a sztorit a legutolsó kommentelő szerint.

Én vagyok a gaz megcsaló, szervusztok. A feleségem küldte el a kérdés linkjét a nyíltabb kommunikáció jegyében.

Van egy fogadásom, hogy jellemzően kisgyermekes anyukák vagytok, akik pontosan ugyanolyan perspektívából látják a dolgokat, mint a kérdező. De ha itt lenne a másik oldal képviselője, gyanítom, sokkal jobban átérezné a dolgot.

Igen, aljas szemétláda voltam, amit tettem, megbocsáthatatlan. Csaknem 8 év bizalmát dobtam ki az ablakon, folytatólagosan, nem gondolkodva, férfi módra. De van egy fontos kérdés: csak én vagyok abban hibás, hogy a dolgok idáig fajultak? Megkaptam mindent otthon, amit szerettem volna, érzelmileg és testileg? Az első tragikusan meggondolatlan lépést én tettem meg, az igaz, de mi vezetett idáig?

Pontosan ezt próbálná kideríteni a párterápia. Sajnos egyikünk se a kommunikáció bajnoka, ezért van erre szükség. Ha sikerül ezt tisztázni, végre talán tisztán látunk majd.

Most lehet elküldeni az anyámba, hidegen hagy, ugyanis amíg nem belülről látjátok, addig csak kommenthuszárok vagytok.

Záró gondolat: valamelyik billentyűbetyár azt írta, gumi nélkül, össze-vissza, mindenkivel. Hát kérlek, ez egyetlen eset volt, olyan nővel, akiben - talán naivan - teljesen megbíztam ezen a téren. Ennyit arról, hogy összevissza, okostojás. A meggondolatlanságot itt sem vitatom természetesen.

2014. ápr. 11. 16:04
 20/26 anonim ***** válasza:
azt áruld már el nekem te igazi férfi, hogy csak amikor a feleségedet kellene döngetni akkor vagy érzéketlen intim tájékon? mert én úgy veszem észre. inkább hagyd azt a nőt, más sokkal boldogabbá tudja tenni mint egy ilyen fatökü. ezt már nagyon elrontottad. sosem fog benned megbízni. mi lett volna ha nem félrekúrsz hanem szólsz az asszonynak hogy baj van.
2014. ápr. 11. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!