Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám ennyire a férjem?
Van egy 2,5 éves lányunk. 3 hónapja színházba mentünk volna, átvittük a lányunkat anyósomhoz, de ő ránk telefonált hogy lázas és hányt a lányunk, menjünk érte. Mentünk is érte, a férjem egy szóval nem mondta, hogy ne menjünk.
De azóta ha közös programot akarok szervezni kettesben, nem hajlandó rá, mert "úgyis felültetem valami mondvacsinált hülyeséggel".
Igaza van? Mi a véleményetek?
Ez viszont a ti hibátok..
Ha valakinél otthagyom a gyerekemet huzamosabb időre ( éjszakára 1 napra..stb)
Akkor az a minimum, hogy megnézem hogy hol van ügyelet a közelben, telefonszámot írok, és a csomagjával adok neki valő gyógyszert..
Tény, hogy én is mennék, ha beteg a gyekem.. De azért ennyi elővigyázatosság kell.
Tartom,mhogy ennél nagyobb a baj... A férjed okkal vagy ok nékkül féltékeny a gyereketekre. Nem látunk bele a kapcsolatotokba, de nagyon valőszínű ogy űgy érzi elhanyagolod..
Teljedpsen mindegy, hogy ez jogos vagy sem, ő így érzi..
Változtatnotok kell, mert nagyon sok kapcsolat tönkre megy ebben..
Én megértem a férjedet is, de nem szabadott volna neki sem hagyni idáig fajulni a dolgokat..de neked sem, ész kell vegyed, hogy így nem jó.. Nem azon rugőzni jogos-e vagy sem, hiszen az érzelmeinket nem tudjuk irányítani..
Sok erőt és kitartást, de leginkább türelmet kívánok mindkettőtöknek, amíg helyrehozzátok azt ami elcsúszott a kapcsolatotokban.. Ez sosem könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!