Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan haragszik rám ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám ennyire a férjem?

Figyelt kérdés

Van egy 2,5 éves lányunk. 3 hónapja színházba mentünk volna, átvittük a lányunkat anyósomhoz, de ő ránk telefonált hogy lázas és hányt a lányunk, menjünk érte. Mentünk is érte, a férjem egy szóval nem mondta, hogy ne menjünk.

De azóta ha közös programot akarok szervezni kettesben, nem hajlandó rá, mert "úgyis felültetem valami mondvacsinált hülyeséggel".

Igaza van? Mi a véleményetek?

2014. ápr. 6. 18:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Ja már, egy hányástól azért nem kell ám ekkora cirkuszt csinálni. Az én anyám ugyan nem telefonált volna ránk, hogy menjünk érte, hanem ellátta volna úgy, ahogy beteg gyereket el szokás látni.
2014. ápr. 6. 18:56
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
Nem a Te anyád nem volt képes kb.2órát vigyázni rá. Beszéljen az anyjával!
2014. ápr. 6. 19:23
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Anyós nem képes ellátni az unokáját.PROBLEM?
2014. ápr. 6. 19:42
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem azt mondom hogy jogos, szóval ne értsd félre, nem állok senki pártján, de az anyós is nevelt már fel gyereket.
2014. ápr. 6. 19:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyós hívott, hogy menjetek érte. Akkor miért rád mérges? Miért nem az anyjára? Ezt nem értem. Egyébként gáz a viselkedése, mint egy sértődős kisgyerek. Én szerveznék nélküle programot, ő meg nőjön fel.
2014. ápr. 6. 20:12
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem jogosan, beteg gyerekhez épeszű szülő hazamegy. Kérdezted már miért nem az anyjára dühös vagy a gyerekre, egyikre mert mert szólni a másikra mert mert beteg lenni. Kérdezd meg tőle nyugodtan, én biztosan megkérdezném.
2014. ápr. 6. 20:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem is az a véleményem, hogy sértődős kisgyerek, aki alkalmatlan az apaszerepre.

Én nem csinálok mindenből nagy ügyet, egy kis takonykór és társai nem a világvége amit egy nagymami ne tudna megoldani, na de ha hányt és mellé még lázas is, én biztos nem tudtam volna végigülni egy előadást. Főleg úgy, hogy 2,5 évesen még elég pici.

2014. ápr. 6. 23:19
 18/21 anonim ***** válasza:

Megkérdezném tőle, hogy komolyan féltkeny a saját gyerekére? Aztán meg azt hogy mégis miféle szülő ha egy színház előadás többet jelnt neki mint hogy a gyerekért menjetek mikor az anyós (aki nyílván nem a semmiért hív titeket, hisz már felnevelt egy greket csak tudja mikor van szükség a szülőre) szól.

Gyerekes és (részemről) ijesztő viselkedés.

2014. ápr. 6. 23:48
 19/21 anonim ***** válasza:
62%
Kivancsi lennek ra ha a ferjed lenne lazas es hanyna te meg elmennel a kislannyal szorakozni mit szolna a kedves ferjed? Onzo majom... feltekeny a sajat gyerekere...
2014. ápr. 7. 03:54
 20/21 A kérdező kommentje:

Anyósom azért hívott, mert vidéken laki, se autója, se jogsija, semmi gyógyszer nem volt nála, lázcsillapító sem.

A lányunknak volt már lázgörcse, anyós olyat még nem látott. Ráadásul azt sem tudta volna, hol van ügyelet.

2014. ápr. 12. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!