Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám ennyire a férjem?
Van egy 2,5 éves lányunk. 3 hónapja színházba mentünk volna, átvittük a lányunkat anyósomhoz, de ő ránk telefonált hogy lázas és hányt a lányunk, menjünk érte. Mentünk is érte, a férjem egy szóval nem mondta, hogy ne menjünk.
De azóta ha közös programot akarok szervezni kettesben, nem hajlandó rá, mert "úgyis felültetem valami mondvacsinált hülyeséggel".
Igaza van? Mi a véleményetek?
Nekem is az a véleményem, hogy sértődős kisgyerek, aki alkalmatlan az apaszerepre.
Én nem csinálok mindenből nagy ügyet, egy kis takonykór és társai nem a világvége amit egy nagymami ne tudna megoldani, na de ha hányt és mellé még lázas is, én biztos nem tudtam volna végigülni egy előadást. Főleg úgy, hogy 2,5 évesen még elég pici.
Megkérdezném tőle, hogy komolyan féltkeny a saját gyerekére? Aztán meg azt hogy mégis miféle szülő ha egy színház előadás többet jelnt neki mint hogy a gyerekért menjetek mikor az anyós (aki nyílván nem a semmiért hív titeket, hisz már felnevelt egy greket csak tudja mikor van szükség a szülőre) szól.
Gyerekes és (részemről) ijesztő viselkedés.
Anyósom azért hívott, mert vidéken laki, se autója, se jogsija, semmi gyógyszer nem volt nála, lázcsillapító sem.
A lányunknak volt már lázgörcse, anyós olyat még nem látott. Ráadásul azt sem tudta volna, hol van ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!