Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Márton Nikolett kérdése:
Ti kézenfogva sétáltok a párotokkal az utcán kettesben?
(többi lent)
Az ismerősöd hülye..már bocs..
Amúgy kézenfogva járunk..a szüleim is kézenfogva járnak( 50 évesek)
A nagyszüleim nem járnak kézenfogva, karolva sem...( mégsem gondolja senki higy haverok;-))
2014. ápr. 4. 17:36
Jah mi 6 éve vagyunk együtt...házasok
27 évesek..
2014. ápr. 4. 17:37
Hangulattól függ. Kézenfogva, karonfogva (néha eszembe jut, hogy lehet, hogy más ilyet nem szokott a mi korunkban vagy ilyesmi, de nem igazán érdekel, nekem sokszor ez jön), külön... Mi szeretjük megfogni egymást, így gyakran szerepel az első 2 verzió. De abban sincs semmi, ha valaki nem ilyen, nem ez számít.
Mi is mindig szoktuk, sőt ha én nem adom oda durciból, akkor addig csavarja amíg megszerzi:D Mondjuk mi még eléggé fiatalok vagyunk, meg nem is túl sok ideje együtt (2,5 év) de ilyenkor azért soknak számít.. remélem a jövőben is így marad, de ha ti szeretitek egymást, nem kell fogni, senki se hal bele:D ne hallgassatok másra:)
Szerintem tökre nem ezen múlik a szeretet.
Én pl. valamiért olyan defektes vagyok, hogy kifejezetten idegesít, hogy "piszkálnak", "fogdosnak". Nem tudok úgy menni, nem szeretem.
És ez nem múlik azon, hogy szeretem-e a másikat, vagy nem. Már akkor elkezdődött, mikor kicsi voltam, és sosem hagytam, hogy megfogják a kezemet a szüleim. :D
28/N
2014. ápr. 4. 17:46
Nem kėzenfogva de poėnkodva ha ráėrünk,különben cipelės-rohanás.
2014. ápr. 4. 17:47
Mi a férjemmel már az első randink felétől kb:D kézen fogva sétálunk. Akkor megfogta, és onnantól természetes volt. Úgy vonultunk be az esküvőnkön is:)
Ha én nem nyújtom rögtön amint kilépünk az utcára, akkor a férjem szól rám hogy "kezed":D és akkor odaadom:) El se tudnánk képzelni, hogy másképp legyen.
2014. ápr. 4. 18:05
Mi 13 éve vagyunk együtt és kézen fogva sétálunk. Ez az elején is így volt. De ha azt látom, egy pár nem kézen fogva megy, nem gondolom, hogy rosszabb vagy jobb a kapcsolata a miénknél. Szokás, mentalitás kérdése. Ha az első időkben így sétáltatok, aztán megszűnt, akkor esetleg lehet ez annak a jele, hogy romlott a kapcsolatotok. De ez sem biztos. Most, hogy gyerek van, lehet, hogy a férjed azt hiszi, már nem illik ez hozzátok, mert szülők lettetek. Szóval egy idegen, főleg ilyen "jelekből" nem tud következtetést levonni a viszonyotokról! Ezt csakis ti ketten tudhatjátok a pároddal.
2014. ápr. 4. 18:07
100% hogy nincs összefüggés a szerelem hiánya és a kézenfogva mászkálás hiánya között. Mi például soha nem fogjuk egymás kezét! Még a kapcsolatunk elején sem..mert egyszerűen zavar minket a szabad mozgásban. Ettől függetlenül, már 10 éve élünk boldog házasságban, szerelmesen!!!
2014. ápr. 4. 18:22
A volt barátomnak egyszerűen annyira forró a keze, hogy nem lehet 2 percnél tovább fogni. Az ismerősöd szerint neki soha nem lesz igazi kapcsolata. :) Ez egyébként marhaság, akikél azon múlik, hogy összebújva alszanak-e, kézenfogva sétálnak-e, stb. az vagy 14, vagy kicsit furcsa a felfogása a szerelemmel kapcsolatban.
2014. ápr. 4. 18:28
Kapcsolódó kérdések: