Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a férjemnek, hogy terhes vagyok, ha most pont a legalkalmatlanabb időpontban jött össze a baba?
Banki, befektetési és értíkpapír jogi vizsgát kellene csinálnia. Sajnos elég nagy a konkurencia és szinte mindig azokat veszik fel, akik valami papírt fel tudnak mutatni.
Mint már írtam, én minden gond nélkül el tudom tartani a mi családunkat három gyerekkel is, tehát nem fogjuk elvetetni a kicsit, akit egyébként közösen terveztünk. Ha ezért önző vagyok, akkor az vagyok.
Valahogyan a férjemet kellene kirángatnom a kétségbeesésből. Ezt nem indíthatom azzal, hogy "Szia Drágám, terhes vagyok, ha nem dolgozol, anyukádék mennek az utcára!"
"Banki, befektetési és értíkpapír jogi vizsgát kellene csinálnia"
Ja hát ha olyan helyre jelentkezik ügyfélszolgálatra. Van ám sok más ügyfél szolálat is, ahol értékelik a tapasztalatot, de köze nincs a bankhoz, meg a befektetéshez..
Elmondtam neki és úgy reagált, mint vártam!
Azt mondta, ha el akarnám vetetni, azonnal beadná a válást. Most a fellegekben jár, tervezi, hogy mi legyen a neve, milyenre legyen kifestve a szobája stb. Most úgy érzi, hogy a következő héten munkát is szerez és minden megoldódik (pénteken 3 visszautasító e-mailt kapott). Csak akkor fogja majd ténylegesen belátni, hogy nem minden tömény boldogság, mikor nem tudjuk befizetni a törlesztőt. Na, én attól az időszaktól tartok.
Én nem akarom elhinni, hogy pont Bp-n ne tudna elhelyezkedni a férjed, még akkor is, ha fizikai munkát nem végezhet. 10 év alatt, pedig miért nem tudott megcsinálni egy okj-t,ha egyszer abban a szakmában dolgozik, és kell neki a boldoguláshoz.
Kényelmes neki ez a helyzet,hogy te gürizel, ez csak a rizsa, hogy rosszul esik neki, hogy többet keresel.Rázd fel,hogy csináljon magával valamit! Anyóséknak meg csak annyit adjatok, amennyi a ti megélhetéseteket nem veszélyezteteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!