Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan mondjam meg a férjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a férjemnek, hogy terhes vagyok, ha most pont a legalkalmatlanabb időpontban jött össze a baba?

Figyelt kérdés
A férjemnek stabil munkahelye volt fél évvel ezelőttig, 10 éven keresztül. Miután egy leépítésnél munkanélküli lett, elég hamar sikerült elhelyezkednie, a hely stabilnak tűnt, a fizetése még jobb is volt, mint az előző helyen, harmadik babát terveztünk. Utána jött a baj, mert a próbaidő utolsó hetében minden indok nélkül kitették. Akkor még meg is könnyebbültünk, mert a jelek szerint nem jött össze a baba, úgy voltunk vele, hogy jobb is így. Azóta folyamatosan munkahelyet keres, de még csak vissza sem hívják, én visszamentem dolgozni. Tegnap voltam nőgyógyásznál, mert megint problémám volt a vérzésemmel és kiderült, hogy babát várok, ráadásul már 10/5 hetes vagyok, tehát mégis összejött az utolsó próbálkozós hónapban a kicsi. Fogalmam sincs, hogyan tálaljam ezt a férjemnek.
2014. ápr. 3. 06:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
13%
lehet sürgősségi elvetetést kérni úgyhogy ez csak megnyugtatás miatt mondod magadnak,hogy úúúgyse lehetne elvetetni.Letojod valójában mit akar a férjed, mert akkor már az alatt az egy nap alatt elmondtad volna neki mi a baj és EGYÜTT döntitek el,nem pedig te magadban :P erről ennyit mártírkodsz közben csak magadra gondolsz mert megint anya akarsz lenni és a férjed lelki problémája mögé bújsz.
2014. ápr. 4. 11:10
 32/41 anonim ***** válasza:
20%
ja és előbb osztottad meg ezt egy rakás idegennel,mint a saját férjeddel gratula hozzá...
2014. ápr. 4. 11:11
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
Ügyfélszolgálatostól mégis milyen okj-s papírt kérnek?
2014. ápr. 4. 11:50
 34/41 A kérdező kommentje:

Banki, befektetési és értíkpapír jogi vizsgát kellene csinálnia. Sajnos elég nagy a konkurencia és szinte mindig azokat veszik fel, akik valami papírt fel tudnak mutatni.

Mint már írtam, én minden gond nélkül el tudom tartani a mi családunkat három gyerekkel is, tehát nem fogjuk elvetetni a kicsit, akit egyébként közösen terveztünk. Ha ezért önző vagyok, akkor az vagyok.

Valahogyan a férjemet kellene kirángatnom a kétségbeesésből. Ezt nem indíthatom azzal, hogy "Szia Drágám, terhes vagyok, ha nem dolgozol, anyukádék mennek az utcára!"

2014. ápr. 4. 13:56
 35/41 anonim ***** válasza:
50%
akkor is ezt meg kell vele osztanod,örökké nem ápolhatod a lelkét mert egyszer úgyis kiderül,és érdekes a gyerek meg marad és kész és ezt te egyedül döntötted el férjednek nincs szava... ha ennyire nyámnyila hogy ezt sem bírja elviselni akkor keressen nem a szakmájához kötődő munkát túléli.
2014. ápr. 4. 14:07
 36/41 anonim ***** válasza:

"Banki, befektetési és értíkpapír jogi vizsgát kellene csinálnia"

Ja hát ha olyan helyre jelentkezik ügyfélszolgálatra. Van ám sok más ügyfél szolálat is, ahol értékelik a tapasztalatot, de köze nincs a bankhoz, meg a befektetéshez..

2014. ápr. 4. 14:30
 37/41 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki és úgy reagált, mint vártam!

Azt mondta, ha el akarnám vetetni, azonnal beadná a válást. Most a fellegekben jár, tervezi, hogy mi legyen a neve, milyenre legyen kifestve a szobája stb. Most úgy érzi, hogy a következő héten munkát is szerez és minden megoldódik (pénteken 3 visszautasító e-mailt kapott). Csak akkor fogja majd ténylegesen belátni, hogy nem minden tömény boldogság, mikor nem tudjuk befizetni a törlesztőt. Na, én attól az időszaktól tartok.

2014. ápr. 6. 13:07
 38/41 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon sajnálom, hogy a férjed nem talál munkát. Nem lehetne valahogy, hogy a szülei pár hónapig fizessék a hitelt? Az titok, hogy Te milyen munkát végzel? Nem tudod magad áthelyeztetni vagy könnyítést kérni? Remélem minden rendben lesz végül...
2014. ápr. 6. 13:55
 39/41 anonim ***** válasza:
18%

Én nem akarom elhinni, hogy pont Bp-n ne tudna elhelyezkedni a férjed, még akkor is, ha fizikai munkát nem végezhet. 10 év alatt, pedig miért nem tudott megcsinálni egy okj-t,ha egyszer abban a szakmában dolgozik, és kell neki a boldoguláshoz.

Kényelmes neki ez a helyzet,hogy te gürizel, ez csak a rizsa, hogy rosszul esik neki, hogy többet keresel.Rázd fel,hogy csináljon magával valamit! Anyóséknak meg csak annyit adjatok, amennyi a ti megélhetéseteket nem veszélyezteteti.

2014. ápr. 6. 14:50
 40/41 anonim ***** válasza:
38-as vagyok! MI bántót, kioktatót vagy rosszat írtam, hogy azonnal lepontoztatok??
2014. ápr. 7. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!