Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan mondjam meg a férjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a férjemnek, hogy terhes vagyok, ha most pont a legalkalmatlanabb időpontban jött össze a baba?

Figyelt kérdés
A férjemnek stabil munkahelye volt fél évvel ezelőttig, 10 éven keresztül. Miután egy leépítésnél munkanélküli lett, elég hamar sikerült elhelyezkednie, a hely stabilnak tűnt, a fizetése még jobb is volt, mint az előző helyen, harmadik babát terveztünk. Utána jött a baj, mert a próbaidő utolsó hetében minden indok nélkül kitették. Akkor még meg is könnyebbültünk, mert a jelek szerint nem jött össze a baba, úgy voltunk vele, hogy jobb is így. Azóta folyamatosan munkahelyet keres, de még csak vissza sem hívják, én visszamentem dolgozni. Tegnap voltam nőgyógyásznál, mert megint problémám volt a vérzésemmel és kiderült, hogy babát várok, ráadásul már 10/5 hetes vagyok, tehát mégis összejött az utolsó próbálkozós hónapban a kicsi. Fogalmam sincs, hogyan tálaljam ezt a férjemnek.
2014. ápr. 3. 06:37
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
24%

Nem értem, hogy miért kell a legrosszabb körülmények között élőknek, megállás nélkül szülniük?!

...hogy a férjed mit szól majd, azt nem tudom, csak azt, hogy én mit szólok.

Már megint "apa lettem".

...és egy újabb gyereket tarthatok el az adómmal!!!

2014. ápr. 3. 12:07
 22/41 anonim ***** válasza:
29%

a kétkedőknek,minden szülés más és simán előfordul,hogy az ember az elején nem veszi észre mert ugyanúgy vérzik.

Ami a kérdezőt illeti eddig oké hogy nem kellett tudnod meddig lehet elvetetni de most hogy már tudod simán lehet,felelőtlenség a férjed nyakába zúdítani még ezt a problémát is.

2014. ápr. 3. 12:15
 23/41 anonim válasza:
70%
Mi pont így voltunk. 1
2014. ápr. 3. 12:24
 24/41 anonim ***** válasza:
25%

"az utóbbi 10 évben végzett munkájáról meg papírja nincsen"

Hogyhogy? Ez ugye nem azt jelenti, amire gondolok?!

2014. ápr. 3. 12:35
 25/41 anonim válasza:
60%
Előző vagyok. A telom kicsit önállosodott és elküldte a félig megirtat. Szoval mi pont így voltunk. 17 évig dolgozott egy munkahelyen ráadásul jó fizetéssel. Pénteken közölték, hogy hétfőtől viszlát, megszűnik a cég. Addigra már 6 éve probálkoztunk a babával, egy inszemen tul voltunk (méhen kivüli lett). Így én is elkezdtem dolgozni és a következő inszemet elnapoltuk. Erre természetes uton terhes lettem. Azonnal ahogy a teszt megolt el is mondtam neki. Nem fogadta jol. Megijedt, hogy most mi lesz, itt van munkanélkül, ráadásul én azonnal veszélyeztetett lettem. Megtartattuk, mert az jobban fájt volna ha 6 év probálkozás után el kell vetetnem a hülye pénz miatt. Én táppénzt kaptam, a párom elvégzett egy támogatott tanfolyamot onnan is jött egy kis pénz. Szűken de elvoltunk. Azóta jól alakulnak a dolgok, sosem bántam meg, hogy akkor nem vezettük el. Jelenleg külföldön tudott elhelyezkedni a párom, nehéz, de igy sikerült egyenesbe hozni magunkat és mostmár csak félreteszünk.
2014. ápr. 3. 12:37
 26/41 anonim ***** válasza:
84%

Off:

Nem értem miért van ennyi rossz indulatú válaszoló. És ha tényleg kamu a kérdés, akkor mi van? Ha valaki így érzi, nem kell válaszolni. Beírják ide, hogy kamu, aztán ha nem az, akkor csak annyit értek el vele, hogy bele rúgtak valakibe, aki segítséget kért. Az, hogy valami nehezen hihető, még nem jelenti azt, hogy nem is történhet meg soha. Ha valaki segíteni nem tud, legalább ne rontson más helyzetén.

2014. ápr. 3. 14:43
 27/41 anonim ***** válasza:
55%

Mindenképp tartsátok meg, 7 hónap alatt még jóra fordulhat a sorsotok és később nagyon nehezen dolgoznátok fel hogy elvetettétek a picit.

Vedd ki a felhalmozott szabijaidat, az is legalább 2 hónap teljes fizetés. Utána táppénz, szülés előtt tgyás.

2-3 hónap alatt is sok álláslehetőséget át lehet nyálazni, . Nagyon nem könnyű helyzet, de nem lesz mindig ilyen, tegyetek meg mindent amit tudtok!

2014. ápr. 3. 16:27
 28/41 anonim ***** válasza:
13%

Hát ez egy elég zavaros stori...

Most terhes vagy vagy polipod van?

Én már elvesztettem a fonalat!

2014. ápr. 3. 18:37
 29/41 anonim ***** válasza:
32%

Én is azt mondom, hogy két gyereketek már van... Hitelt is kell fizetnetek.. Nem olyan helyzetben vagytok, mint az, aki írtak, hogy ők is így jártak de épp kijöttek valahogy kis pénzből. Ti hitelt fizettek, két gyereket már el kell tartanotok. Nem csak annyi, hogy anyu meg apu kevesebbet eszik, hogy legyen pelusra... Ott a két másik gyerek is..

Persze, az is lehet, hogy két-három hónap múlva talál állást. Próbálkozhattok újra akkor, ha biztosnak tűnik már az új hely. Vagy ha legalább le tudtok rakni valami megtakarítást ilyen estre.

A szüleim voltak hasonló helyzetben, középiskolás voltam, hiteleket fizettek, apám szintén nehéz munkát végzett és a feje felett neki is ott volt a két gerincsérv műtét után még vagy három kezdődő sérv, sokszor állni nem bírt a munkában, nem lehetett tudni mikor fog lerobbanni megint. Anyám keresett 80 ezer forintot. Aztán terhes lett. Végül hosszas vívódás után elvetette, pedig rég szeretett volna "kistestvért". Azóta is bánja, de nem is próbálkoztak azóta.

és úgy esett, hogy kb. mikor született volna apám nem leesett a lábáról, hanem megszűnt a cég, ahol dolgozott és több, mint egy évig SEMMIT, de SEMMIT nem talált! Pedig egy kiváló szakember, sok papírral, referenciákkal, és mégis! Nagyon kemény időszak volt, semmire sem volt pénzünk, szégyen nem szégyen, engem az akkori barátom, azóta már férjem, öltöztetett, meg vette nekem az iskolába ami kell... Mi lett volna velünk, ha még egy kisbaba is van és anyámnak sincs a 80 ezer forintos fizetése? Ha nem 17 éves vagyok, akinek van barátja, aki segít neki? Vagy ha otthon hagyja apámmal, dolgozik és a 80 ezerből lehet venni a pelenkát, tápszert, ami kell? Szerintem elvitték volna a fejünk felől a házat, vagy éhen halunk, így se volt könnyű kihúzni, amíg munkát talált apám. Aztán persze az a munkahely se tartott sokáig. Volt egy kb. 5 éves időszak, ami alatt hol dolgozott, hol nem és nem a saját hibájából. Most évek óta dolgozik megint jó helyen, jó pénzért, néha anyukám előhúzza, hogy hány éves lenne, meg stb. de az az igazság, ha belegondol, hogy kész katasztrófa lett volna, ha akkor ott van...

Én nem merném a helyetekben vállalni. Két gyerek, hitel mellé, ilyen helyzetben.. És minél előbb mondd el neki.

2014. ápr. 4. 00:05
 30/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem kamu a kérdés és tudom, hogy a 12. hétig lehet elvetetni a babát, de azt is, hogy legalább 2 alkalommal meg kell jelenni a védőnőnél+ néhány nap amíg a doki kitűzi az időpontot.

Nem segélyből tervezem felnevelni a gyermekeimet és nem állunk rosszul anyagilag sem, mert szerencsére én jól keresek, de a táppénz és a max gyed is jóval kevesebb mint a fizetésem és nem tudom belőle kigazdálkodni anyósomék 130000Ft-os hitelét. A férjem nem hivatalosan vállalta át a hitelt, tehát nekünk nincs hitelünk. A kialakult helyzet miatt nem a mi megélhetésünk került veszélybe, hanem anyósomék háza.

Engem a férjem lelkiállapot érdekel elsősorban! Már eddig is bántotta, hogy jóval többet keresek mint ő, és nem ő "családfenntartó", utána az, hogy a gyerekek mellől vissza kellett mennem dolgozni és most a hab a tortán, hogy a szülei háza is úszni fog, ha nem tud valami munkát keríteni...

Az utóbbi 10 évben hiába lett jó a munkájában, mindenki okj-s papírt kér tőle, ami neki nincs, tehát vagy elhiszik, hogy tudja vagy nem.

Igen, terhes vagyok, de polipjaim is vannak és kettő olyan rossz helyen tapad, hogy a doki inkább leszedi, mert fertőzésveszélyes és állandóan vérezgetnék miattuk.

2014. ápr. 4. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!