Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komolyan normális?
Döbbenten olvastam egy másik kategóriában, hogy a házaspárok csak azért szexelnek, hogy abból gyerek legyen. A nő kiszámolja, mikor van rá a legnagyobb esély, aztán akkor agyba-főbe, előtte utána meg semmi.
Csodálkoznak aztán, ha megromlik a házasság... Vagy ez normális?
Nekem nincs gyerekem, de őszintén megmondom, nem így fogom csinálni, ha majd szeretnénk.... Csak nem fogunk védekezni, csináljuk amikor és annyiszor ahányszor jól esik, aztán vagy lesz belőle gyerek vagy nem. Ha nem, hát csináljuk tovább...
"A kérdező kommentje:
De ezek a nők nem azért szexelnek a férjükkel, mert tetszik nekik, imádják, kívánják. Hanem, hogy minél előbb gyerekük legyen. És ez undorító! Az ilyenek menjenek spermabankba."
Mint a teherbeeséssel évek óta hiába próbálkozó, azt kívánom neked, kérdező, hogy életed legnagyobb élménye ezután egy spermabank meglátogatása legyen.
Nem tudom elképzelni, hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú és buta, állítólag felnőtt ember létére, mint te.
Olyasmiről alkotsz véleményt amiről foggalmad sincs.Tényleg kivánom hogy soha ne éld át milyen az mikor nem jön a gyerek,mert nyilván te könnyen beszélsz most mert nem vagy ebbe benne,de ha komolyan érdekel a téma akkor olvass már bele pár forumba ahol párok küzdenek azért hogy gyerekük legyen és kérlek ne vélekedj róluk igy mert számomra viszont ez visszataszitó.Nekünk az orvos órára megmondta mikor kell együtt lennünk,nem egyszer,hónapokon keresztül.
Csak nem fogunk védekezni, csináljuk amikor és annyiszor ahányszor jól esik, aztán vagy lesz belőle gyerek vagy nem. Ha nem, hát csináljuk tovább...igen,mindenki igy indul neki de ahogy telnek az évek ezt egyre nehezebb betartani,ne itélkezz.
31éves nö vagyok 4évig próbálkoztunk és mondhatom hogy életem legnehezebb 4éve volt.
"Gyere haza, most kell szexelni, mondta az orvos. Igen, most tedd be, mozogj. Csináld. Na hála isten vége. Belém ment mind? Jó. Akkor most így maradok, ki ne folyjon semmi. Oké, remélem ebből gyerek lesz már. "
Nagyon romantikus és szenvedélyes. Tényleg.
'Teherbeeséssel régóta próbálkozó', igen nekem kell egy gyerek. Mondom kell!! És ezért most szexelünk. MOST szexelünk, mert ma 12. van, akkor termékeny vagyok, a hónap többi napjára meg felejts el.
"Ha megtanít az élet" és nem jön a baba, akkor nem jön. Akkor ha annyira szeretnék, örökbe fogadok.
De nem b*szom szét a kapcsolatomat.
Kérdező, hány éves vagy, 16-17?
Agyilag kétségtelenül, mert halvány fogalmad sincs még arról, hogy a világ nem körülötted forog, hogy a dolgok nem, ismétlem, nem mindig úgy működnek, ahogyan te az korábban részletesen megálmodtad. Akkor meg mi lesz veled? Jön a hisztid, hogy "deháténnemeztakarom", és "nekemúgyissimánleszgyerekem"? Hát...
Ha felnőttél, olvasd majd vissza ezt a kérdésedet...
De nem b*szom szét a kapcsolatomat.
És mi van akkor ha a férjed saját gyereket akar?Mivan ha ketten együtt akarjátok hogy igy legyen?
Mi ketten együtt akartunk gyereket és ezért bármit,érted mit mondok BÁRMIT megtettünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!