Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez komolyan normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez komolyan normális?

Figyelt kérdés

Döbbenten olvastam egy másik kategóriában, hogy a házaspárok csak azért szexelnek, hogy abból gyerek legyen. A nő kiszámolja, mikor van rá a legnagyobb esély, aztán akkor agyba-főbe, előtte utána meg semmi.

Csodálkoznak aztán, ha megromlik a házasság... Vagy ez normális?

Nekem nincs gyerekem, de őszintén megmondom, nem így fogom csinálni, ha majd szeretnénk.... Csak nem fogunk védekezni, csináljuk amikor és annyiszor ahányszor jól esik, aztán vagy lesz belőle gyerek vagy nem. Ha nem, hát csináljuk tovább...

2014. ápr. 2. 13:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, azt tudomásul kell venned hogy nem mindenki igénye egyforma. Attól hogy Ti kefélni szeretnétek mint a szamarak, nekik egészen más az értékrendjük e-téren

Van aki se gyereket nem akar és nem is tervezik, és még csak nem is 2 naponta van szex, ahhoz mit szólsz? Lehet neked már ez indok lenne arra hogy tovább álj, nekik meg pont hogy megfelelő, mert több időt fordítanak másra.

21F

2014. ápr. 2. 13:40
 12/31 anonim válasza:
100%
Én mint lombikos had folyjak bele. Szóval a lombiknál nem az van meghatározva hogy mikor KELL együtt lenni, hanem hogy mikor NEM LEHET. Mi a férjemmel nagyon sokáig próbálkoztunk a babával. Ezalatt a több mint 6 év alatt bizony sok mindent kipróbáltunk, amit csak mondtak (még a lombikok előtt), naponta, két naponta, előtte x napig nem, ilyen tea, olyan vitamin, hőmérőzés, ez a póz, az a póz, gyertyaállás, nem részletezem. Szóval van az az idő, miután a házaspár már "célirányosan" próbálja irányítani az együttléteket, hogy a legtöbb esélyt megadja a fogantatásra. Azt viszont nem tudom megérteni, hogyha egy pár már eleve így kezdi. Mi durván két év után kezdtünk odafigyelni. Utána jöttek a lombikok. A második után azt mondtam, ezt én nem csinálom végig többet. Egyszerűen feladtam. Letettem a vitaminokat, nem számolgattunk, csináltuk akkor és amikor jól esik és a lombikok után 3 évvel spontán terhes lettem.
2014. ápr. 2. 13:48
 13/31 anonim ***** válasza:
52%

"Nekem nem normális dolog, hogy csak azért szexeljek, hogy abból gyerek legyen aztán bőgjek, ha nem jött össze."

Te férfi vagy, ha jól tippelem. Fogalmad sincs, milyen érzés az, hogy évek óta próbálkozol, és semmi. Ezermindent kipróbálsz, gyógyszereket szedsz, az orvos megmondja, hogy mely napokon érdemes szeretkezni, hőmérőzől, remegsz a vágytól reggel, hogy a teszt kétcsíkos legyen. Együtt sírsz a férjeddel, amikor megint semmi... Empátia, kedves kérdező.... Ez hiányzik belőled.

De tudod, mindenki élje úgy a házasságát, ahogy jólesik.

2014. ápr. 2. 14:17
 14/31 anonim ***** válasza:
64%

"De ezek a nők nem azért szexelnek a férjükkel, mert tetszik nekik, imádják, kívánják. Hanem, hogy minél előbb gyerekük legyen. És ez undorító! Az ilyenek menjenek spermabankba."

Te hülye vagy... A szexet azért találta ki a természet, hogy a spermát eljuttassa a petesejthez. Az orgazmust pedig azért találta ki, hogy a férfit a nő mellett tartsa, hogy őt termékenyítse meg. Nem azért találta ki a szexet, hogy fűvel-fával. Áh, nem érted ezt.

2014. ápr. 2. 14:19
 15/31 anonim ***** válasza:
71%

hosszabb kapcsolatokban nincs már napi szex (többektől hallom) ált a férfiak agyon hajszolják magukat, a nő meg nem kívánja úgy párját mint egy szerelmes kamasz, szóval ha már heti 1-2 szex van csak, azt teszik inkább lehetőleg termékeny napokra.

nem arról van szó, hogy csak a gyerek miatt csinálnák.

csak az időzítésről.

2014. ápr. 2. 14:59
 16/31 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is volt ismerősöm ahol a házassági torta elfogyasztásával a nőnek megszűnt az érdeklődése a férje iránt. Kizárólag akkor voltak együtt, amikor gyerekcsinálás volt, egyébként a közelébe sem engedte a férjét

van ilyen

2014. ápr. 2. 15:50
 17/31 A kérdező kommentje:

Hát 13. ki kell ábrándítsalak. Nő vagyok.

De nem az az életcélom, hogy gyerekem legyen. Nem álldogálok remegve a teszt fölött és imádkozok a két csíkért. Mert nem érdekel. Jön, amikor jön.

Azt sem tudom pontosan, hogy mikor vannak a termékeny napjaim. Ha akarnám, ki tudnám számolni, de nem érdekel.

Gyanítom a 14. válaszoló is te vagy.

Senki nem írta, hogy fűvel fával kell szexelni. Én sem szexelek fűvel fával. ;)

De az együttlét nem egy program a héten, hogy figyelj, írd be a határidőnaplódba, gyere haza szerdán 6kor, mert szerdán leszek termékeny és akkor majd csináljuk x pózban, y ideig...

Hát hol ebben a férfi és a nő szerepe? Sehol... Ebben az van csak, hogy a nőnek gyerek KELL és ehhez meg asszisztáljon a szerencsétlen férfi, hogy amint megfogan és megszületik a baba, ő majd jól a sor végére kerül és csak hozza haza a pénzt meg értse meg a nőt, egyébként meg kuss a neve. Nagyon romantikus.

2014. ápr. 2. 16:15
 18/31 anonim ***** válasza:
40%
Hát, kedves kérdező, én nem lennék büszke a helyedben arra, hogy nő létedre így gondolkozol :) A férjembe több empátia és melegség szorult, mint beléd :)
2014. ápr. 2. 16:21
 19/31 anonim ***** válasza:
44%
Ja és nem csak a nőnek KELL a gyerek, hanem a férfinek is. Az egészséges gondolkozású férfinek és nőnek. Te nem értheted ezt... B-)
2014. ápr. 2. 16:22
 20/31 A kérdező kommentje:
Persze, hogy kell. Én is szeretnék gyereket meg a párom is. De már írtam, hogy ezt úgy eszközöljük, hogy nem védekezünk szex közben. Aztán vagy lesz kisbaba vagy nem. Mert nem azért szexelünk, hogy gyerekünk legyen, hanem hogy jól érezzük magunkat. Ha ebből gyerek is lesz, hát istenem.. duplán jól jártunk.
2014. ápr. 2. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!