Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen gyerekesen viselkednie a páromnak?
Ma délben a 45 éves párom azt mondta, hogy aludjunk, mondtam, hogy ilyen időben nem alszom. Ekkor kitalálta, hogy tv-zünk (a szexre ment volna ki a játék). Mondtam neki, hogy ilyen jó időben inkább kint legyünk. Erre megsértődött és elment itthonról.
45 évesen miért kell hisztizni?
...és te nyilván nagy és okos felnőttnek tartod magad, amiért ilyen ügyesen kitértél a szex elől?
Nem tudom, hány éves vagy, de ennyire azért nem kellene besavanyodni... Ha így folytatod, jól haladsz afelé, hogy a következő kérdésed az legyen itt: "Elhagyott a párom, mert azt mondja, neki szexuális életre is szüksége van"
Azért nem tudom, hogy te mennyire indulsz be arra kedves első, hogy aludjunk/tévézzük :D
Szerintem ilyen "próbálkozás" után nem csoda, hogy kiért a kérdező a szex elől. Nyilván más lenne a reackiója, ha a férje odamenne és méltóztatna némi érdeklődést mutatni iránta, nem kijelentené, hogy jó aludjunk má' egyet (oszt' hátha lesz szex).
Oké, értelek, kérdező. Szex csak este (szerdán és szombaton, gondolom, és szigorúan csak misszionárius pózban)
Hát én nem vagyok ennyire vaskalapos, szóval nem tudok érdemben hozzászólni a problémádhoz.
És te hány éves vagy?
Részemről örülnék, ha a párom délután szexre invitálna, bárhogy. Rémesen unom már, hogy csak este, csak a hálószobánkban, csak az ágyunkban lehet szerinte szexelni.
Ma speciel en csalogattam be a ferjem a Forma1 utan az agyba ;) igaz, nem kellett konyorogni ;)
Es egesz delutan kint lehetunkma szabadban, ha akarunk.
Miutan egy jot hancuroztunk ;)
"Elárulom,hogy mi tudjuk ilyenkor élvezni a friss levegőt,sétálunk beszélgetünk az erdőben és közben megejtünk egy kis sex-et is:d aztán tovább folytatódik a nap és sétálunk még egy kicsit:P"
Á, miattatok nem lehet kirándulni a gyerekekkel, mert aztán magyarázhatom nekik, hogy mit csinál az az úrihölgy négykézláb, hogy miért van az égnek meresztett ánusza szanaszét tágulva és mi az a fehér nyányó, ami a cimbján csordogál... micsoda praktikus nőszemély vagy te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!