Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki megbocsájtotta a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megbocsájtotta a megcsalást, milyen indokkal tette? Mit tett a másik?

Figyelt kérdés

Nemrég tudtam meg, hogy megcsal a párom. Hibásnak érzem magam a szex hiánya miatt. De szerintem lehetett volna más megoldást találni, párterápiára menni, vagy bármi, nem átverni több, mint egy éven át, vagy ki tudja mióta. Folyton ezen jár az agyam. Váljak el, fosszam meg az apjától a gyereket (nincs 3 éves)? Fogadjam el a helyzetet? De hogyan bocsássak meg? Nem tudok úgy ránézni, hogy ne jutna eszembe. Hogy ennyire semmibe vett. Hogy hazudozott. Hogy a gyereke helyett nőkkel volt, a családi kasszából erre költött. Ezután hogyan bízhatok meg benne? Bármikor gond adódik, megint megy?

A családot kell összetartanom, vagy vár még rám valaki, akinek fontos lehetek és társ?

Ő elvben nem tudja, hogy én tudom. De mások igen, hogy ő mit csinált. Még a FB-on is ismerősök, akikkel félre...

Legalább titokban csinálta volna.

Azok a sorstársaim akik meg tudtak bocsájtani, hogy sikerült? Mit "néztetek el"?

Légyszi ne tetessétek át szerelem-szex témakörbe, ott tinik vannak.

2014. márc. 28. 15:07
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

06:35-ös

Én őszintén szerettem 15 évig,soha nem csaltam meg,ellenben rengeteget szenvedtem a megalázásai,magcsalásai miatt.Ja,hogy közben megkeményedtem (szintén neki köszönhetően) és már nem hagyom,hogy átgázoljon bárki is az érzelmeimen???Hát nem kérek érte bocsánatot!

2014. márc. 29. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!