Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki megbocsájtotta a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megbocsájtotta a megcsalást, milyen indokkal tette? Mit tett a másik?

Figyelt kérdés

Nemrég tudtam meg, hogy megcsal a párom. Hibásnak érzem magam a szex hiánya miatt. De szerintem lehetett volna más megoldást találni, párterápiára menni, vagy bármi, nem átverni több, mint egy éven át, vagy ki tudja mióta. Folyton ezen jár az agyam. Váljak el, fosszam meg az apjától a gyereket (nincs 3 éves)? Fogadjam el a helyzetet? De hogyan bocsássak meg? Nem tudok úgy ránézni, hogy ne jutna eszembe. Hogy ennyire semmibe vett. Hogy hazudozott. Hogy a gyereke helyett nőkkel volt, a családi kasszából erre költött. Ezután hogyan bízhatok meg benne? Bármikor gond adódik, megint megy?

A családot kell összetartanom, vagy vár még rám valaki, akinek fontos lehetek és társ?

Ő elvben nem tudja, hogy én tudom. De mások igen, hogy ő mit csinált. Még a FB-on is ismerősök, akikkel félre...

Legalább titokban csinálta volna.

Azok a sorstársaim akik meg tudtak bocsájtani, hogy sikerült? Mit "néztetek el"?

Légyszi ne tetessétek át szerelem-szex témakörbe, ott tinik vannak.

2014. márc. 28. 15:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem azokat a férfiakat akik a szex hiányára hivatkozva hazudoznak a partnernek. Mert nem a megcsalás ténye ami undorító számomra hanem azok a hazugságok amiket elkövet azért, hogy félremehessen. Mik vagytok ti ba***szógépek akiknek ennyire fontos a szex, akiknek a farkuk még a családjuknál és a gyereküknél is fontosabb. Egyértelmű hogy nem fog éveken keresztül mindig ugyanolyan intenzitással működni a szex, főleg ha szül egy nő, mert általában utána szokták kevésbé kívánni a dolgot. Miért nem lehet egy férfinak ezt megérteni. A nő az aki 9 hónapig hordja azt a gyereket, ő az aki viseli a nehézségeket, utána a szülést, az azzal járó testi és lelki változásokat ami igen sajnos lehet akár 1-2 évig is elhúzódik a férfinek annyi dolga lenne, hogy toleráljon ha már elvileg egy család jóban rosszban. És a legtöbb esetben a férfi csak fel van háborodva hogy nincs szex, de nem is tesz azért hogy legyen. Elvárná, hogy anyuci az egész napos gyereknevelés, meló után még cuppanjon rá az elterült férfire akinek ugye ez jár, de 0 romantika nincs már a nő felé, 0 kedveskedés, vagy néha egy kis kényeztetés biztos a nőnek is több kedve lenne, ha férje foglalkozna is vele és nem csak kötelező est programnak élné meg a férje lecummantását.
2014. márc. 28. 17:21
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem csak 1 nővel, hanem többel is megcsalt?

Mindezt szexhiány miatt?

Na én nem leszek a sorstársad, mert én ezt nem nézném el.

2014. márc. 28. 17:49
 23/31 anonim ***** válasza:
23%

Le leszk pontozva, nő vagyok, és itt most szerintem mindketten hibásak vagytok.

Te is, ő is.

Tudtad, hogy neki biztos rossz, hogy régóta nincs szex, de felajánlottál neki valamit? Igen van az, hogy az embernek nincs kedve szexelni, de lássuk be egy kis kézimunka és a férfi boldog. Ennyi; egyszerűek.

Ő is hibás, mert nem szólt, hanem rögtön csalt, nem egyszer, hanem egy évekig.

Én ezért nem bocsátanék meg, ha pl egyszer félrement volna, mert viszketett neki, akkor talán, de a viszonyt nem, azt hogy a közös pénzből költözz rá azt nem, azt hogy nem a gyerekhez jött haza hanem őt dugta, azt nem!

2014. márc. 28. 19:21
 24/31 anonim ***** válasza:
#23 Szerintem elég merész azt feltételezni, hogy rögtön csalt. Szerintem többször is próbálkozott, csak feladta, miután látta, hogy az asszonynak nem fűlik hozzá a foga.
2014. márc. 28. 19:29
 25/31 anonim ***** válasza:
jó igaz nem tudhatom mennyit próbálkozott, úgy értettem, hogy nem volt figyelmeztetés hogy cslni fog...bár lehet az is volt... nem voltam ott:)
2014. márc. 28. 19:31
 26/31 anonim ***** válasza:
9%
Undorító a megcsalás mégsem sajnálom a kérdezőt. Mért? Ha szexhiányom lenne és nem akarna a feleségem velem összebújni én is kilennék. Faxnak megy az ilyen feleségnek.
2014. márc. 28. 19:58
 27/31 anonim ***** válasza:
Azert bunkonak nem kell lenni szegeny kerdezovel. Van akinek kisebb a szexualis etvagya mint masoknak en pl terhesen mindennap megorulok a szexert elotte is hasonlo volt de most meg erosebb a szexualis etvagyam. Kerdezo azonban ha tudod hogy neki mennyire fontos a szex es azt is hogy nem tudod megadni neki mert epp nem kivanod akkor neked is kotelesseged lett volna errol beszelni vele. Ettol fuggetlenul a megcsalasnal undoritobb dolog nincs az ember tisztelje a parjat annyira hogy elobb veget vet a hazassaganak. Annak aki szerint a ferfiaknak esik csak rosszul ha az asszonynak epp nincs kedve a szexezhez uzenem h engem megviselt mikor a baratom azt mondta h faradt mar nem bir szexelni.
2014. márc. 28. 20:17
 28/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért ment az ilyen feleségnek, mert szerette a férjét.

A szexuális életünk sosem volt egyszerű, nekem ő volt az első, plusz vannak egészségügyi problémái.

Valahogy elkezdtünk egymás mellett élni.

2014. márc. 28. 22:42
 29/31 anonim ***** válasza:

Ez ám az "őszinte" szeretet...:

"Megbocsátottam mert nagyon szerettem.

Azóta eltelt jó pár év,született gyerek is,és azért 1-2 sumákság még volt,de hogy miket csinál a hátam mögött,egyáltalán csinál-e valamit,azt nem tudom.

El akartam hagyni,mert hát van önérzetem,de nem tettem,most is vele vagyok,és nem bánom.Egyrészt a franc fog egy fizetésből nyomorogni,míg ő éli világát,dolgozzon csak,keresse a pénzt,és adja haza.Másrészt bár erre még nem került sor,de ha nekem is akadna valaki nem mondanék nemet.Ma már úgy vagyok vele,hogy van a megcsalásnál rosszabb dolog is,magamra és a gyerekre gondolok,a mi érdekünket nézem,és addig maradok ebben a kapcsolatban amíg nekem jó.Egyébként el vagyunk,szeretem mint embert,meg a gyermekem apját,de kiölt belőlem jó pár érzést a hülyeségeivel amit nem lett volna szabad.De hát a legtöbb házasság ugyan ilyen,sok mindent le kell nyelni.Szerencsés az a kevés nő akinek korrekt,megbízható férfi jutott,de az ilyen kevés.

Tanácsom mindössze ennyi: Nem kell áldozatnak lenned!"

-.-

2014. márc. 29. 06:35
 30/31 anonim ***** válasza:

Még ha nem is őszinte annyira a kedves kérdező hölgy én megértem. Kérdezném én mikor a férje megcsalta, meg isten tudja miket csinált a háta mögött az őszinte volt? Ez kétoldalú, a férj is nyugodtan kiléphetett volna a kapcsolatból a megcsalás előtt, vagy utána is de nem tette meg. Itt mind a két fél hibás ugyanúgy.

Más téma. Egyébként én ezt nem értem. Páromnak eddig nagyon igényelte a szexet. Mióta terhes vagyok azóta szinte 0 a szexuális életünk. Azt mondja félti a babát és zavarja, hogy ott van a pocakomban, mert már elég nagy a hasam. Illetve nála kialakult egy olyan dolog ami miatt nem is lehetünk jó pár hónapig együtt. Mire neki lehetne addigra megszületik a babánk és azért nem lehet majd. De most ez a majdnem 1 év, pontosabban 9 hónap úgy telik el szex nélkül, hogy én nagyon is kívánnám ő meg nem tud úgy rám nézni max nagy ritkán mikor már szinte megerőszakolom. Szóval kifogás mindig lehet bármelyik fél oldaláról, de akkor ahogy pár férfi hozzááll a szexhez, ezek szerint én terhesen ha félrejárok és néha meg(d)ugatom magam idegen férfiakkal az teljesen normális és a férjem a hibás amiért nem hajlandó szexelni velem. Biztos meg is értené ha megtudná a terhes párjáról, hogy más férfiakkal jár félre csak mert neki szüksége van a szexre.

2014. márc. 29. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!